fbpx

6 συμβουλές για να είστε κομψή ακόμα και αν έχετε επιπλέον κιλά.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να είστε όμορφες και καλόγουστες όλες τις ώρες.

Ραφτείτε

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε στο εμπόριο όμορφα αλλά κυρίως μοντέρνα ρούχα σε plus size βρείτε μια καλή και οικονομική μοδίστρα και κοπιάρετε τις τάσεις της σεζόν.

Προσαρμόστε τα αξεσουάρ στο σώμα σας.

Φέτος για παράδειγμα είναι mega trend οι belt bags. Φυσικά και μπορείτε να τις φορέσετε και να τις χαρείτε άφοβα αν προσαρμόσετε την "ζώνη" της τσάντας ανοίγοντας μια τρύπα επιπλέον.

Δανειστείτε απο την ανδρική γκαρνταρόμπα

Και όμως μπορείτε να βρείτε κυριολεκτικά "διαμάντια" στις αντρικές και unisex συλλογές των οίκων και των εταιριών. Μη διστάσετε να πάρετε ένα T-shirt ή ένα παντελόνι απο το ανδρικό τμήμα.

Για όλα τα σώματα υπάρχει το σωστό μπικίνι.

Ολες οι γυναίκες δικαιούνται να φοράνε μπικίνι, να απολαμβάνουν την θάλασσα και να χαίρονται την ανεμελιά της παραλίας. Βρείτε ένα μπικίνι που να ταιριάζει στο σωματότυπο σας και βγείτε απενοχοποιημένες στην πλαζ.

Βρείτε το σωστό ντένιμ brand

Λίγα χρόνια πριν υπήρχαν ελάχιστα brands με αποτέλεσμα η ποικιλία σε τζην να είναι πολύ μικρή. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια όλες οι μεγάλες εταιρείες κυκλοφορούν πολλά και διαφορετικά τζην που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους,

Αντιγράψτε το λουκ των celebrities σε supersize.

Μη διστάζετε να φορέσετε οτι επιθυμείτε, στενό παντελόνι με oversized σακάκι, μάξι φούστα με crop top, μίνι φόρεμα με mules. Απλά φροντίστε τα ρούχα να εφαρμόζουν σωστά στο σώμα σας.