fbpx

Πείτε αντίο στην συζυγική ρουτίνα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Με αυτά τα μικρά και πικάντικα ερωτικά κόλπα θα ξε-ρουτινιάσετε την σχέση ή το γάμο σας.

Στο χέρι σας είναι να μη γίνει η συγκατοίκηση με το σύντροφό σας ρουτίνα και να μη φθαρεί η σχέση. Τραβήξτε του την προσοχή με απλές και έξυπνες κινήσεις και πιστέψτε μας δεν πρόκειται να ξελογιαστεί ποτέ απο καμία άλλη.

Στείλτε του πικάντικα sms στο κινητό. Οι άνδρες τρελαίνονται γι αυτά καθώς κα γιαι τις σέξι φωτογραφίες.

Πείτε το με ένα 'καυτό' post it. Σίγουρα θα εκπλαγεί όταν το διαβάσει και θα του φτιάξετε την μέρα αλλά κυρίως θα τον προετοιμάσετε για ένα "καυτό" βράδυ.

Αγοράστε ένα νέο συναρπαστικό άρωμα. Ξελογιάστε τον ψεκάζοντας τον χώρο πριν φύγετε.

Βγείτε χωρίς....εσώρουχο. Στην καθιερωμένη έξοδο για φαγητό ομολογήστε οτι δεν φοράτε εσώρουχο και απλά αφήστε την φαντασία του να οργιάσει.

Θυμήστε του μια στάση σε μια ταινία πορνό που είδατε μαζί. Σίγουρα θα εκπλαγεί ευχάριστα και θα θέλει να περάσει στο...παρασύνθημα.

Ντυθείτε σέξι και βγείτε με...τις κολλητές σας. Θα τρελαθεί απο την αγωνία και θα σας στέλνει συνεχώς μηνύματα στο κινητό. Ανταποκριθείτε φυσιολογικά και κάντε του μια βιντεοκλήση για να δεί πόσο όμορφες δείχνετε στο μπαρ με τις φίλες σας.

Αγοράστε ένα καινούργιο sex toy. Προσκαλέστε τον στη κρεβατοκάμαρα για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο αλλά μην του πείτε περι τίνος πρόκειται. Και μόνο στην ιδέα οτι θα δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό στο σεξ οι άντρες εκστασιάζονται.