fbpx

Αυτό το smoothie θα κάνει πραγματικά πιο λαμπερή την επιδερμίδα σας.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η Jennifer Garner το πίνει κάθε μέρα.

Μητέρα τριών παιδιών και σουπερ σταρ του Χόλιγουντ η Τζένιφερ Γκάρνερ πριν απο λίγο καιρό αποκάλυψε το μυστικό της για λαμπερό και νεανικό δέρμα.

Στην ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός εξηγεί ότι καταναλώνει καθημερινά ένα συγκεκριμένο smoothie που της συνέστησε η διατροφολόγος των σταρ Kelly LeVeque.

"Άρχισα να δουλεύω με την kelly με αφορμή την προετοιμάσια μου για μια ταινία και εκ τοτε πίνω αυτό το smoothie κάθε μέρα για πρωινό." εξήγησε η Γκάρνερ.

Η συνταγή για το smoothie της ηθοποιού παρέχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ των καθαρών πρωτεϊνών, των υγιεινών λιπών και των φυσικών ινών. Ετσι η σταρ διατηρεί τα υγιή επίπεδα σακχάρου στο αίμα και έχει επιπλέον ενέργεια. Το πιο σημαντικό όμως είναι οτι χρειάζεται κυριολεκτικά λίγα λεπτά για την προετοιμασία, έτσι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να το παρακάμψει.

Είναι απλό, εύκολο και παρασκευάζεται σε λίγα μόλις λεπτά. Τα αποτελέσματα φαίνονται στην αψεγάδιαστη επιδερμίδα της 46χρονης σταρ. Μήπως να το δοκιμάσετε;

Η συνταγή για τέλειο δέρμα και λάμψη απο την Τζένιφερ Γκάρνερ

Συστατικά

2 κουταλιές σκόνη πρωτεΐνης κολλαγόνου
1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο
1 κουταλιά σούπας σπόρους chia
1 κουταλάκι του γλυκού αμύγδαλο βούτυρο
1 ½ φλιτζάνια μη ζαχαρούχο γάλα αμυγδάλου
Χούφτα φρέσκο σπανάκι
Μικρή χούφτα πάγου
Πολύ μικρή χούφτα βατόμουρα


Αναμείξτε όλα τα συστατικά μαζί σε μπλέντερ και απολαύστε.