fbpx

Τα καλύτερα after sun προιόντα για να ενυδατώσετε το δέρμα σας μετά την ηλιοθεραπεία

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τι πρέπει να περιέχουν και πως να τα χρησιμοποιήσετε

Αποκτήσατε ένα ζηλευτό σοκολατί χρώμα ή απλά κοκκινίσατε μετά την ηλιοθεραπεία; Σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται να ενυδατώσετε το πρόσωπο και το σώμα με προιόντα που θα θρέψουν την επιδερμίδα και θα της χαρίσουν ζωντάνια.

Αυτά είναι τα καλύτερα φυσικά after sun προιόντα

Ανακατέψτε γιαούρτι με ελαιόλαδο: Το γιαούρτι καταπραΰνει την επιδερμίδα και το ελαιόλαδο της χαρίζει την ενυδάτωση που αποζητά. Οπότε, αν κάνετε ένα μείγμα με αυτά τα δύο υλικά θα δείτε πόσο καλό θα κάνετε στην επιδερμίδα σας. Αν το βάλετε και στο ψυγείο θα έχετε και μια τέλεια αίσθηση δροσιάς.

Πολτοποιήστε ένα αβοκάντο και ανακατέψτε το με έλαιο καρύδας: Αν απλώσετε αυτή την φυσική συνταγή στο δέρμα θα δείτε ότι θα απορροφηθεί αμέσως από την επιδερμίδα σας και θα την θρέψουν σε βάθος.

Αν έχετε κοκκινήσει πολύ βάλτε πάνω στο δέρμα σας τριμμένη φρέσκια πατάτα. Θα "τραβήξει" όλη την κάψα που αισθάνεστε.

Για τα εγκαύματα κάντε κομπρέσες με κρύο νερό αναμεμιγμένο με γάλα ή απλώστε στο δέρμα κρύο γιαούρτμε νερό.

Απλώστε στο δέρμα μια κρέμα σώματος με βάση την αλόη που καταπραΰνει το δέρμα αμέσως και έχει αντιφλεγμονώδη δράση, προσοχή η κρέμα δεν πρέπει να περιέχει αρώματα γιατί αυτό μπορεί να ερεθίσει περισσότερο το δέρμα.

Για να μην ξεφλουδίσει το δέρμα να απλώνετε συχνά μια πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος που να περιέχει φυτικά έλαια καρύδας, αβοκάντο, ελαιόλαδο και αλόη.