fbpx

Μήπως φαίνεστε μεγαλύτερες απο ότι είστε;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Σταματήστε να "σαμποτάρετε τον ευατό σας αλλάζοντας κάποιες beauty συνήθειες.

Υπάρχουν τρόποι και μυστικά ομορφιάς για να φαίνεστε νεότερες και πιο φρέσκιες χωρίς απαραίτητα να "ξαπλώσετε" στην καρέκλα του δερματολόγου σας. Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να φρεσκάρετε την εικόνα και να φαίνεστε πολύ νεότερες.

Κάντε σκούρα ρίζα στα μαλλιά. Καλό είναι να αποφύγετε την πολύ ανοιχτόχρωμη βάση στη ρίζα των μαλλιών σας, ειδικά αν τα υπόλοιπα είναι επίσης ανοιχτόχρωμα. Η σωστή απόχρωση για τη ρίζα είναι κατά δύο τόνους πιο σκούρα από τα υπόλοιπα μαλλιά.

Για να μειώσετε τα οιδήματα κάτω από τα μάτια, πάρτε ένα παγάκι και κάντε μασάζ στο βλέφαρο κυκλικά, από έξω προς τα μέσα, για 2-3 λεπτά (μπορείτε να το κάνετε την ώρα που περιμένετενα απορροφηθεί η ενυδατική κρέμα προσώπου).

Βάλτε αϊλάινερ. Κάντε το βλέμμα σας να δείχνει μεγαλύτερο και πιο έντονο δημιουργώντας ένα τονισμένο περίγραμμα στα βλέφαρα με ένα μαύρο ή γκρι αϊλάινερ στη βάση των άνω και των κάτω βλεφαρίδων.

Για τόνωση των ρυτίδων στην περιοχή του λαιμού κάντε καθημερινό μασάζ με μείγμα από λάδι χαμομηλιού και λίγες σταγόνες ελαίου λεβάντας. Αν έχετε διπλοσάγονο, μην κόβετε τα μαλλιά σας κοντά.