fbpx

Face Mist: Για πάντα μαζί

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ηρθε για να μείνει και πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Το Face mist είναι ένα προιόν που δεν πρέπει να λείπει απο καμία γυναικεία τσάντα. Κοστίζει ελάχιστα, είναι θαυματουργό και το χρησιμοποιείτε με πολλούς τρόπους. Πρόκεται για ένα δροσερό και φίνο νερό το οποίο ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

Χάρη στην σύνθεση του δεν κολλάει ενω είναι εντελώς αόρατο. Γι' αυτό μπορείτε να το εφαρμόσετε πάνω απο το μακιγιάζ.

Είναι ιδανικό για την παραλία. Όταν βγείτε από τη θάλασσα και πριν βάλετε την αντηλιακή σας, ψεκάστε με ένα τέτοιο spray νερού το πρόσωπό σας κι έπειτα απλώστε αντιηλιακό.

Μπορείτε να το φορέσετε κάτω από την ενυδατική σας κρέμα. Αφού πλύνετε το πρόσωπό σας και πριν απλώσετε την κρέμα ας ψεκαστείτε με το spray. Έτσι, όταν θα βάλετε την ενυδατική σας η ενυδάτωση θα προχωρήσει σε βάθος. Για να μεγιστοποιήσετε ακόμη περισσότερο αυτή την αίσθηση κάντε ελαφρύ μασάζ.

Μπορείτε να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας. Μέσα στην ημέρα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, το μακιγιάζ μας αλλοιώνεται πολύ εύκολα. Επίσης, το καλοκαίρι πολύ συχνά μετά το γραφείο βγαίνετε. Σε κάθε περίπτωση μέσα στην ημέρα θα θέλετε να φρεσκάρετε το make up σας. Και ο πιο σωστός τρόπος για να το κάνετε ώστε να μην δημιουργήσετε στρώσεις make up, μπαλώματα και να φτάσετε τελικά στο σημείο που η επιδερμίδα σας δεν θα αναπνέει είναι να ψεκάσετε με ένα face mist, να ταμπονάρετε απαλά με μια χαρτοπετσέτα ώστε να πάρετε την ποσότητα που περισσεύει και να ανανεώσετε από πάνω foundation και ρουζ.