fbpx

Τα μυστικά ομορφιάς της Τζένιφερ Λόρενς

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η 28χρονη σουπερ σταρ αποκαλύπτει το πρόγραμμα ομορφιάς που ακολουθεί καθημερινά.

Για το μακιγιάζ: " Η γιαγιά μου είχε πεί να προσέχω ιδιαίτερα τις βλεφαρίδες μου και να τις περιποιούμε καθημερινά. Όταν δεν έχω κάποιο event συνήθως δεν φοράω make up, έχω συνηθίσει να με βάφουν επαγγελματίες make up artists και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω μάθει τίποτα απο αυτούς τόσα χρόνια".

Less is more: "Εχώ πραγματικά ξηρό δέρμα γι αυτό χρησιμοποιώ κρέμα νυκτός και πάντα κάνω μάσκα βραδινή".

Η φιλοσοφία της για την περιποίηση: "Νομίζω οτι είναι πολύ σημαντικό να αλλάζεις συχνά τα προιόντα περιποίησης έτσι ώτσε να μην συνηθίζει το δέρμα. Συχνά χρησιμοποιώ ρετινόλη κάτω απο την κρέμα νυκτός. Υποτίθεται οτι δεν πρέπει να την φοράω κάθε βράδυ αλλά πάντα το κάνω".

Αντιηλιακό: "Πάντα φοράω αντιηλιακή κρέμα κατά την διάρκεια της μέρας".

Η γνώμη της ειδικού: "Η δερματολόγος μου George Louise είναι στην Νέα Υόρκη. Συνήθως απευθύνομαι σε αυτήν για την φρεσκάδα του δέρματος μου".

Μαλλιά: "Δεν ξέρω να χτενίζομαι. Έχω σγουρά μαλλιά και φυσικά δεν μου αρέσουν καθόλου. Τα προτιμώ ίσια ή ελαφρώς φουσκωτά"

Πρωνή ρουτίνα: "Καφές πρώτα. Μετά πλένω τα δόντια μου και φοράω αντιηλιακό. Μετά φοράω κονσήλερ και βγάζω βόλτα τον σκύλο μου τον Πίπι. Κάνω ντούς και βλέπω CNN".

Φαγητό: "Μακάρι να έκανα υγιεινή διατροφή, δεν παίρνω βιταμίνες και τρώω σαν ένα 11χρονο ορφανό!. Όμως γυμνάζομαι κάνω πιλάτες και τρέξιμο".