fbpx

Επιστροφή στην πόλη και φθινοπωρινή φροντίδα του δέρματος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Serum, booster, πήλινγκ είναι μερικά απο όλα όσα χρειάζεστε τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου.

Χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς για το φθινόπωρο που θα βοηθήσουν το δέρμα σας να μεταβεί ομαλά στην αλλαγή εποχής.

Φροντίδα με έλαια: Τα φυσικά αιθέρια έλαια δημιουργούν ένα προστατευτικό φράγμα στο δέρμα σαςπροστατεύοντάς το από την επιθετική περιβαλλοντική ρύπανση και ταυτόχρονα κλειδώνουν την υγρασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ενυδάτωση: Το να έχετε ένα υπερ-ενυδατικό προϊόν προσώπου στο οπλοστάσιό σας είναι πραγματικά πάρα πολύ σημαντικό.

Συμπληρώματα διατροφής: Ενισχύστε τον οργανισμό σας με ένα ποιοτικό συμπλήρωμα διατροφής. Το φθινόπωρο είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε να παίρνετε συμπληρώματα. Τα οργανικά συμπληρώματα όχι μόνο δίνουν στο ανοσοποιητικό σας σύστημα την απαραίτητη προ-χειμερινή ώθηση, αλλά και ρυθμίζουν την ενυδάτωση, την ομαλότητα και την προστασία του δέρματός σας. Για καλύτερα και ασφαλέστερα αποτελέσματα συμβουλευτείτε, το δερματολόγο ή το φαρμακοποιό σας.

Απολέπιση: Για να σώσετε το δέρμα σας και να μην γίνει θαμπό, λεπτό και αφυδατωμένο κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών μηνών, καθιερώστε την απολέπιση σας δύο φορές την εβδομάδα.

Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό: Οι ενέσεις μεσοθεραπείας χαρίζουν ένα λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα. Αποτελεί μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο και απόλυτα ασφαλή. Η θεραπεία διαρκεί περίπου μισή ώρα. Το δέρμα ενυδατώνεται και βελτιώνεται ο τόνος και η ελαστικότητά του.

Εξιδεικευμένα προιόντα: Χρησιμοποιήστε serum ημέρας, booster και κάντε βραδινές μάσκες ενυδάτωσης. Τα eye patches κάνουν θαύματα.