fbpx

H Britney Spears αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιά της

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μιλάει για τις αλλαγές στη εικόνα της, τα αρώματα και τι κάνει για την φροντίδα της επιδερμίδας της.

Η σουπερ σταρ μίλησε αποκλειστικά στην αγγλική Vogue.

"Αγαπώ πολύ το νέο μου άρωμα Prerogative καθώς με κάνει να αισθάνομαι αυτοπεποίθηση και στέλνει μηνύματα σιγουριάς και δύναμης. Εχω κάποιους πολύ πιστούς και καλούς φίλους τους οποίους συμβουλεύομαι για πολλά πράγματα αλλά και τα παιδιά μου των οποίων την γνώμη λαμβάνω υπόψιν".

"Μου αρέσει πολύ να αλλάζω, να μεταμορφώνομαι, να γίνομαι μια άλλη. Το διασκεδάζω πολύ καθώς θεωρώ οτι το να εγκλωβίζεσαι σε μια συγκεκριμένη εικόνα είναι λάθος και βαρετό. Νομίζω οτι το λουκ που είχα στο Toxic είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα μου που καθώς μοιάζω με σουπερ ηρωίδα, κάτι σαν την Superwoman".

" Μου αρέσει πολύ να πειραματίζομαι με το μακιγιάζ. Μου αρέσει πολύ η μάσκαρα και για τα σόου χρησιμοποιώ πολύ σκούρα απόχρωση. Είναι πολύ διασκεδαστικό να χρησιμοποιώ διαφορετικά ροζ χρώματα στις σκιές ματιών. Τις περισότερες φορές βέβαια επιλέγω gothic look στο μακιγιάζ".

" Είμαι οπαδός του less is more. Δεν μου αρέσει το βαρύ make up. Το κάνω στα σόου οπότε στην καθημερινότητα μου είμαι πάρα πολύ λιτή και απλή. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι η αγαπημένη μου μάσκαρα "Too Faced’s Better Than Sex".

"Οταν βρίσκομαι σε περιοδεία συναντώ φανταστικά γυμναστήρια στα μέρη που μένω και γυμνάζομαι σ' αυτά. Ωστόσο για μένα τα σόου αποτελούν φοβερή προπόνηση. Λατρεύω όμως τα σπα και τα επισκέπτομαι πολύ συχνά".

"Πάντα καθαρίζω το δέρμα μου με toner και μετά ενυδατώνω το πρόσωπο. Αγαπημένα μου προιόντα είναι τα La Mer, τα Elizabeth Arden και κάποια της Neutrogena".