fbpx

Και όμως η Bella Hadid είχε ανασφάλειες με την ομορφιά της

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Δείτε πως ήταν το σουπερ μόντελ στα 14.

Είναι ένα απο τα πιο περιζήτητα μοντέλα, έχει συμβόλαια με τους μεγαλύτερους οίκους και οι πιο διάσημοι σχεδιαστές την λατρεύουν. Δεν σχολιάζουμε για τις εμφανίσεις της στην πασαρέλα της Victoria's Secret οι οποίες σταματανε όλες τις ανάσες.

Ποιός θα περίμενε ωστόσο οτι μια καλλονή σαν την Bella θα είχε ανασφάλειες σχετικά με την ομορφιά της; Και όμως η πανέμορφη Hadid όταν βρισκόταν στην εφηβεια είχε φοβερή ανασφάλεια με τα λεπτά της φρύδια και το παχουλό της πρόσωπο.

Η Bella στα 14.

" Τα λεπτά φρύδια τα κληρονόμησα απο τον πατέρα μου. Τα πρόσωπο μου ήταν σχετικά παχουλό μέχρι τα 15. Δεν μου άρεσε πολύ και είχα φοβερή ανασφάλεια μέχρι και πρόσφατα".

Η Bella η οποία είναι και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του οίκοι Dior αποκάλυψε οτι έμαθε αρκετά τρικ έτσι ώστε τα φρύδια της να δείχνουν πιο γεμάτα.

Η καλλονή λατρεύει τα sticks contour του οίκου που αντιπροσωπεύει ωστόσο δεν κάνει contour κάθε μέρα. Το καλλυντικό που δεν αποχωρίζεται είναι το ρουζ το οποίο φοράει καθημερινά γιατι της αρέσει και την γεμίζει αυτοπεποίθηση.