fbpx

Τα μυστικά των διασημοτήτων για τέλειο κορμί

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η Megan Fox, η Cate Blanchett, η Heidi Klum και η Gigi Hadid αποκαλύπτουν πως διατηρούνται τόσο fit.

Heidi Klum

Ολοι οι γιατροί μας συμβουλεύουν να κοιμόμαστε τουλάχιστον 8 ώρες για να έχουμε καλή υγεία. Ωστόσο το σουπερμόντελ κοιμάται 10 ώρες κάθε νύχτα. " Πηγαίνω για ύπνο σχεδόν αμέσως μετά τα παιδιά μου. Το να κοιμάμαι τόσες ώρες με βοηθάει πολύ να ηρεμήσω και να ξεκουραστώ".

Megan Fox

Για να αποκτήσει την υπέροχη σιλουέτα που είχε πριν γεννήσει η Fox τρώει πολλά αυγά ( ασπράδια), σνάκ όπως αμύγδαλα και ενταμάμε και πίνει πολλά κόκκινα smoothies. Κυρίως απο berries, σκόνη πρωτείνης και γάλα αμυγδάλου. Αποφεύγει τους υδατάνθρακες σε κάθε μορφή. Σίγουρα είναι μια διατροφή που "δουλεύει" αν κρίνουμε απο το αποτέλεσμα που έχει η σταρ.

Cate Blanchet

Η ηθοποιός λατρεύει το πιλάτες. "Εχω την αίσθηση πως έχει φτιαχτεί για τα κορμιά των ηθοποιών" έχει πει σε συνέντευξη της. Πριν πάει για γύρισμα η Blanchet αφιερώνει λίγη ώρα κάνοντας στρέτσινγκ για να βάλει το σώμα της σε λειτουργία.

Gigi Hadid

Επιλέγει μια υγιεινή διατροφή καταναλώνοντας τόφου και πράσινους χυμούς ενω κάνει καθημερινά γυμναστική, κυρίως μπόξ. Ωστόσο μια φορά την εβδομάδα έχει "ελεύθερη" μέρα και τρώει οτι θέλει. Συνήθως επιλέγει μπεργκερ και τηγανητές πατάτες.