fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η άσκηση "σανίδα" που θα σας φτιάξει όλο το σώμα!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Είναι η καλύτερη άσκηση για την κοιλιά και την μέση.

Η άσκηση “σανίδα” αποτελεί μια από τις πιο απλές, αλλά ταυτόχρονα απαιτητικές ασκήσεις! Γυμνάζει ταυτόχρονα κορμό, κοιλιακούς, σπονδυλική στήλη, ώμους και γλουτιαίους. Απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση και ευθυγράμμιση των άκρων. Τα οφέλη από τη σανίδα είναι πολλαπλά και περιλαμβάνουν καλύτερη στάση σώματος, ισορροπία και ευλυγισία. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για μια άσκηση που απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων και δεν απαιτεί κάποιον συγκεκριμένο εξοπλισμό, οπότε μπορείτε να την εντάξετε στο πρόγραμμά σας 3-4 φορές την εβδομάδα.

Το παρακάτω workout plan με ασκήσεις σανίδας, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο του σώματός σας, γυμνάζοντας όλους τους μύες γρήγορα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές της άσκησης ανάλογα πόσο προχωρημένοι είστε. Γενικά όμως είναι μια καταπληκτική άσκηση με την οποία βλέπετε αμέσως αποτελέσματα. Η κοιλιά σας ευθυγραμίζεται, τα οπίσθια καλυτερεύουν ενώ η μέση δυναμώνει. Σε συνδυασμό μάλιστα με μια διατροφή χαμηλή σε λιπαρά και υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη τότε τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.