fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτόν τον υδατάνθρακα τρώνε κάθε μέρα τα μοντέλα της Victoria's Secret.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ναι, καλά διαβάσατε οι καλλίγραμες καλλονές καταναλώνουν υδατάνθρακες.

Η Josephine Skriver και η Jasmine Tookes δεν είναι μόνο τα εντυπωσιακά μοντέλα της Victoria's Secret, αλλά είναι και fitness influencers για τις χιλιάδες γυναίκες που τις ακολουθούν στα social media. Τα δύο top models διαθέτουν έναν κοινό λογαριασμό στο instagram που ονομάζεται Joja, όπου εκεί μοιράζονται καθημερινά με τους 518.000 ακόλουθους τους συμβουλές υγείας, διατροφής και γυμναστικής. Η Josephine και η Jasmine πολύ συχνά μοιράζονται τις διατροφικές τους συνήθειες και αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους φαγητά. Σε μια απο τις αναρτήσεις τους μάθαμε οτι αγαπούν πολύ τους υδατάνθρακες όπως όλες οι κανονικές γυναίκες!

Ο αγαπημένος τους υδατάνθρακας είναι το ρύζι καθώς τους δίνει τρομερή ενέργεια, είναι θρεπτικό και τους χορταίνει. Το βρίσκουν εξαιρετική τροφή καθώς ταιριάζει σχεδόν με όλες τις κουζίνες, απο την Μεξικάνικη και την Κινέζικη μέχρι την Ινδική και την Κορεάτικη. Παραδέχονται οτι είναι εξαρτημένες απο το ρύζι και οτι αν έπρεπε να διαλέξουν έναν απο όλους τους υδατάνθρακες θα ήταν αυτό.

" Θα μπορούσα να παραλείψω τα burritos και να αποφύγω τελείως το ψωμί, ωστόσο δεν μπορώ να ζήσω χωρίς ρύζι. Τρώω ρύζι κάθε μέρα" ομολογεί η Skriver. H Tookes προσθέτει "καταναλώνω τρεις φορές την ημέρα ρύζι, αλλά δεν αγαπώ πολύ τα μακαρόνια".

Το πιο φοβερό βέβαια είναι οτι οι συγκεκριμένες μπορούν και τρώνε με ευκολία υδατάνθρακες ένα μήνα σχεδόν πριν απο το μεγάλό ετήσιο show της Victoria's Secret χωρίς να έχουν τύψεις. Οι "άγγελοι" όμως μην ξεχνάτε οτι γυμνάζονται καθημερινά πολύ σκληρά και χρειάζονται ενέργεια γι'αυτό και καταναλώνουν ελεύθερα ζυμαρικά, ρύζι και ψωμί.