fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πως διατηρείται σε άψογη φόρμα η 48χρονη Naomi Campell

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η βετεράνος της μόδας έχει ένα σώμα που κολάζει και μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Έίναι ένα απο τα διασημότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα όλων των εποχών. Γνωστή και ως η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας και μια απο τις σέξι γυναίκες παγκοσμίως. Η Naomi Campell έκλεισε το fashion show Moschino x H&M που έγινε στη Νέα Υόρκη και απέδειξε οτι αψηφά το νόμο της βαρύτητας.

Το κορμί της παραμένει εξίσου συγκλονιστικό όπως την δεκαετία του 1990 και το πρόσωπο της δεν μαρτυρά οτι αυτή η γυναίκα είναι 48 χρονών.

Η τελευαταία της εμφάνιση στην πασαρέλα του Moschino σταμάτησε τις ανάσες!

Ποιό είναι το μυστικό άραγε της αειθαλής γαζέλας που δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της;

Δέρμα: Όπως έχει δηλώσει η ίδια στο Harper's Bazaar, χρησιμοποιεί στο μπάνιο της μόνο παιδικό αφρόλουτρο καθώς δεν της αρέσουν οι έντονες μυρωδιές των αφροντούς. Χρησιμοποιεί την κρέμα προσώπου Biofirm Lift και μια κρέμα ματιών. Ενυδατώνει συχνά το σώμα της και χρησιμοποιεί πολλά serums για το πρόσωπο.

Μαλλιά: Έχοντας χάσει πολλά μαλλιά απο τα εκατοντάδες πειράματα που έχει κάνει όλες τις περασμένες δεκαετίες είναι πλέον πολύ προσεκτική. Φοράει φυσικά extensions στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Διατροφή: Το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις ξυπνήσει το πρωί είναι να πιεί ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι και ταυτόχρονα παίρνει προβιοτικά. Εχει αποκαλύψει επίσης ότι κάνει μια με δύο φορές την εβδομάδα detox με θρεπτικούς και υγιεινούς χυμούς. Φροντίζει να τρώει υγιεινά, αποφεύγει την ζάχαρη και πίνει πολύ νερό.

Ασκηση: "Τις ημέρες που κάνω αποτοξίνωση με χυμούς έχω πολύ ενέργεια και μου αρέσει να κάνω γιόγκα και πιλάτες κάθε μέρα" έχει αποκαλύψει το σουπερμόντελ