fbpx

Τι κρύβει το ψυγείο της Bella Hadid;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το supermodel μας δείχνει το εσωτερικό του ψυγείου της και μας εκπλήσσει.

Τι περιμένετε άραγε να δείτε μέσα στο ψυγείο ενός σουπερμοντελ με τέλειες αναλογίες; Το πιθανότερο είναι τίποτα καθώς τα διάσημα μοντέλα επιπέδου Μπέλα Χαντίντ δεν έχουν σχεδόν καθόλου χρόνο για να πάνε στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς. Ενα μήνα πριν απο το ετήσιο μεγάλο show της Victoria's Secret η Χαντίντ μοιράζεται στο instagram story της μια φωτογραφία μέσα απο το ψυγείο στο διαμέρισμα της στην Νέα Υόρκη.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μοντέλα που ανεβάζουν φωτογραφίες απο το γυμναστήριο όπου κάνουν προπόνηση αυτή επιλέγει να μας δείξει τι της αρέσει να τρώει όταν βρίσκεται στο σπίτι της.

Όπως διαπιστώνουμε η όμορφη και καλλίγραμη Bella όχι μόνο βρίσκει χρόνο για να ψωνίζει στο σουπερμάρκετ αλλά επιλέγει και σουπερ υγιεινά και οργανικά προιόντα και ροφήματα. Φρούτα, λαχανικά και βιολογικά σνακ βρίσκονται τέλεια τακτοποιημένα στο ψυγείο της και φυσικά μας τα δειχνει με περηφάνια. Σίγουρα αυτές τις υγιεινές συνήθειες της κληρονόμησε απο την εντυπωσιακή μητέρα της Yolanda η οποία είναι και αυτή λάτρης της υγιεινής διατροφής.