fbpx

Τα μυστικά ομορφιά της Charlize Theron

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Όταν η συγκεκριμένη πανέμορφη ηθοποιός δίνει συμβουλές ομορφιάς τις ακολουθούμε πιστά!

Η 43χρονη είναι το πρόσωπο του J'adore αρώματος του οίκου Dior και όσοι έχουν δεί το βίντεο παραμιλάνε με την απίθανη ομορφιά και το καλλίγραμο σώμα της βραβευμένης με Οσκαρ ηθοποιού. Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Charlize Theron αποκάλυψε τι κάνει και διατηρείται όμορφη, φρέσκια και καλλίγραμη. Φυσικά οι συμβουλές μιας γυναίκας αυτού του επιπέδου είναι πάντα πολύ χρήσιμες για όλες τις υπόλοιπες "κοινές θνητές".

Μακιγιάζ: " Δίνω πολύ μεγάλη σημασία στα καλοσχηματισμένα φρύδια και πάντα προσέχω να έχω όμορφες βλεφαρίδες. Ανακάλυψα το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες όταν ήμουν 15 χρονών. Απο τότε μέχρι σήμερα δεν φεύγω απο το σπίτι αν δεν φτιάξω τις βλεφαρίδες μου. Είναι σαν να κάνεις face-lift". Αγαπημένο προιόν της Charlize για τέλειες γυριστές βλεφαρίδες είναι το ψαλίδι απο τα Shu Uemura. Η σταρ επιλέγει την μάσκαρα Dior Show που δίνει φοβερές καμπύλες και όγκο στις βλεφαρίδες της.

Beauty icon: Η μητέρα της καθώς όπως παραδέχεται η ίδια ήταν μια πολύ δυναμική γυναίκα που έκανε μια αντρική δουλειά και είχε συνέχεια επαφές με άνδρες στο εργασιακό της περιβάλλον. Ωστόσο πάντα φρόντιζε να είναι περιποιημένη και όμορφη.

Μικρή πολυτέλεια: "Οσο και αν βιάζομαι για να πάω σε δουλειά ή σε κάποιο σημαντικό ραντεβού πάντα φοράω το άρωμα μου. Είναι μια πολυτέλεια που μου φτιάχνει την διάθεση. Μπορεί να φοράω φόρμες και αθλητικά και να πηγαίνω στο γυμναστήριο ωστόσο ακόμα και τότε φοράω το άρωμα μου".

Μαλλιά: " Βάζω καστορέλαιο στα μαλλιά μου όπως και στις βλεφαρίδες μου. Μεγαλώνουν οι τρίχες πιο γρήγορα και δυναμώνουν ταυτόχρονα". Ο αγαπημένος μου Hair-stylist είναι ο Enzo Angileri, δουλεύω μαζί του πάνω απο 20 χρόνια".

Διατροφή και άσκηση: " Πάντα φροντίζω να κινούμαι πολύ. Αν δεν κάνω γυμναστική ή δεν περπατήσω τότε δεν τρώω πολύ". Η ηθοποιός λατρεύει το πιλάτες και κάνει συχνά καθώς νιώθει οτι της έχει αλλάξει το σώμα. " Οταν πηγαίνω για προπόνηση και τα παιδιά μου ρωτάνε που πάω, τους απαντώ οτι εκεί που πάω φροντίζουν έτσι ώστε η καρδιά μου να λειτουργεί τέλεια για πολλά χρόνια".

Το νέο εντυπωσιακό βίντεο για το άρωμα του οίκου Dior όπου πρωταγωνιστεί