fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκτήστε όμορφες γάμπες και κερδίστε βλέμματα θαυμασμού

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Είναι κάτι που προσέχουν ΟΛΟΙ οι άντρες!

Εδώ που τα λέμε, εάν κάτι φαίνεται από το σώμα μας το χειμώνα, είναι οι γάμπες μας, όταν φοράμε ένα φόρεμα

Άσχετα όμως από τι φαίνεται και τι όχι, οι ωραίες καλογυμνασμένες γάμπες είναι πολύ σέξυ σε μια γυναίκα, γι’αυτό πρέπει να τις φροντίζετε. Εάν κάνετε γυμναστική στο σπίτι ή εάν στο γυμναστήριο δε σας βοηθάει κανείς τότε πρέπει να δείτε το παρακάτω βίντεο και να κάνετε τις συγκεκριμένες ασκήσεις.

Καλό θα είναι αν δεν είστε αρχάριες ή θέλετε να αποκτήσετε γρήγορα μυικότητα στη γάμπα σας να βάλετε και επιπλέον βάρος προκειμένου να δυσκολέψετε τις ασκήσεις.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι "εάν δεν γεννηθείς με ωραίες γάμπες, δεν πρόκειται ποτέ να τις αποκτήσεις." Αυτό απλά δεν είναι ισχύει. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι είναι σημαντικοί για την οικοδόμηση των γαμπών σας, αλλά η γενετική παίζει μόνο ένα μικρό ρόλο.

Απαιτούν πολύ χρόνο, προσπάθεια και πόνο για να δείτε αποτελέσματα. Όταν εστιάζετε στις γάμπες σας, θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα, να λειτουργήσετε πέρα από το φράγμα του πόνου, να εκτελέσετε ένα πλήρες εύρος κίνησης και να αυξήσετε την ευελιξία τους. Επιπλέον, θα πρέπει να τις σοκάρετε με διαφορετικά προγράμματα προπόνησης, επικεντρώνοντας στις ασκήσεις που λειτουργούν για σας, κρατώντας ένα ημερολόγιο, βγάζοντας φωτογραφίες και ακολουθώντας μια σωστή διατροφή.

Ωστόσο το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.