fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιό μοντέλο ξεχώρισε στο After party της Victoria's Secret;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και εμφανίστηκε ποιό γυμνή απο ποτέ;

Σχεδόν όλα τα μοντέλα μετά το εντυπωσιακό σόου της Victoria's Secret που έγινε την περασμένη Πέμπτη στην Νέα Υόρκη έσπευσαν να...γδυθούν με εντυπωσιακά naked dresses μεγάλων σχεδιαστών. Στο after party που ακολούθησε τα κορίτσια έκοψαν τις ανάσες ακόμη μια φορά καθώς όλες εμφανίστηκαν ημίγυμνες.

Ωστόσο ένα μοντέλο έκανε την διαφορά με το απίθανο και σουπερ διάφανο φόρεμα που επέλεξε να εμφανιστεί και να περπατήσει στο ροζ χαλί. Φυσικά δεν ήταν άλλη απο την καλλονή και πάντα εκκεντρική Bella Hadid η οποία δεν δίστασε να φορέσει δύο total naked φορέματα το ίδιο βράδυ.

Η Bella φόρεσε μια ασημένια τουαλέτα και την συνδύασε με γκρι - ασημί αξεσουάρ. Το ultra sexy διάφανο σύνολο συνδύασε με ένα μαύρο brazilian εσώρουχο και...τίποτα άλλο! Η καλλονή συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας ενώ έκανε όλα τα αντρικά κεφάλια να γυρίζουν στο πέρασμα της.

Ωστόσο φαίνεται πως το συγκεκριμένο look δεν ήταν αρκετά εκκεντρικό για το διάσημο μοντέλο καθώς κατά την διάρκεια του after party άλλαξε φόρεμα επιλέγοντας ένα εξίσου διάφανο και σέξι σύνολο σε nude απόχρωση αυτή την φορά.

Η Hadid συνδύασε το μίνι nude φόρεμα με sneakes σε λευκή και ροζ απόχρωση ενω το μαύρο string ήταν και πάλι το μοναδικό εσώρουχο που έκρυβε τα επιμάχα σημεία. Με το συγκεκριμένο outfit το μοντέλο αποχώρησε απο το πάρτι μαζί με σύντροφο της The Weekend.