fbpx

Το Foam Roller θα σας πάρει όλο το στρες και θα σας γυμνάσει σωστά.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα οφέλη είναι πολλά και ιδιαίτερα χρήσιμα

Γιατί να πληρώνετε ακριβά για να κάνετε συνεχώς μασάζ προκειμένου να χαλαρώσετε τους πιασμένους μύες σας, όταν υπάρχει μια πολύ πιο οικονομική και σίγουρη λύση;

Αν δεν γνωρίζετε το foam roller καιρός είναι να το μάθετε καθώς αποτελεί ένα απίθανο εργαλείο για την χαλάρωση και την αποκατάσταση των κουρασμένων μυών. 'Oταν χρησιμοποιείται συχνά και σωστά, το foam roller μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε πολλούς τραυματισμούς που σχετίζονται με τον αθλητισμό.

Κυλώντας τον κύλινδρο με το βάρος του σώματός σας διώχνετε την ένταση από την περιοχή όπου έχουν προσκολληθεί οι συμφύσεις, μπορείτε επίσης να διασπάσετε την επώδυνη συσσώρευση γαλακτικού οξέος στους μυς, να αυξήσετε την ευλυγισία σας και να βελτιώσετε το κυκλοφορικό, βοηθώντας στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλους τους τρόπους που θα το χρησιμοποιήσετε για να χαλαρώσετε το κουρασμένο ή πιασμένο σώμα.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι foam rollers διαθέσιμοι, από το γνήσιο foam roller έως το rumble roller. Κάθε roller κάνει αποτελεσματικά διατάσεις στις μυικές ομάδες, αν και όσο πιο πυκνό είναι το roller ή όσο πιο βαθύ είναι το σκαλιστό στο roller, τόσο πιο έντονη διάταση και αιμάτωση του μυός προκαλεί.

Επενδύστε σε ένα foam roller και σίγουρα οι μύες σας θα σας ευγνωμονούν. Η συστηματική χρήση ενός foam roller μειώνει τις φλεγμονές των κατεστραμμένων ιστών και της πίεσης στις αρθρώσεις, και επιπλέον βελτιώνει το κυκλοφορικό σύστημα και την ευλυγισία.

Αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία από foam rolling, ενσωματώστε αυτή την σειρά των ασκήσεων που είδατε στο παραπάνω βίντεο κάθε δεύτερη μέρα για 2-3 εβδομάδες. Μετά θα μπορείτε να εκτελείτε μια ή και δύο φορές και καθημερινά, πριν και αμέσως μετά την προπόνηση σας.

Πιστέψτε μας το σώμα σας θα το λατρέψει.