fbpx

Αυτά πρέπει να κάνετε για είστε θεές στα σαράντα!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ακολουθήστε καθημερινά τις παρακάτω συμβουλές ομορφιάς και δεν θα χάσετε

Πρόκειται για την πιο σέξι δεκαετία της ζωής μιας γυναίκας. Τα σωστά προϊόντα και ο σωστό τρόπος για να τα χρησιμοποιείτε θα σας δείχνουν κουκλάρες και στα σαράντα. Ακολουθήστε την beauty ρουτίνα πιυ σας προτείνουμε και πραγματικά θα δείτε το δέρμα σας να είναι καλύτερο απο όταν ήσασταν 25 χρονων.

Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση. Όποια ρουτίνα περιποίησης και αν ακολουθούσατε μέχρι τώρα αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχνάτε πλέον είναι να το ενυδατώνετε και να χρησιμοποιείτε και έλαια που είναι βαθιά ενυδατικά αφού μια σταγόνα μπορεί να κάνει θαύματα για δέρμα σας. Στα 40 η επιδερμίδα σας δεν έχει τόσα φυσικά έλαια και πρέπει να το ενισχύσετε αν δεν θέλετε να χάσετε την λάμψη και τη ζωντάνια του.

Ρετινόλη αγάπη μου. Το κολλαγόνο είναι ο καλύτερος σας σύμμαχος στον αγώνα κατά της γήρανσης. Τα ρετινοειδή αντικαθιστούν σε ένα μεγάλο βαθμό τη βιολογική δράση της ρετινόλης (βιταμίνη Α), που έχει την ιδιότητα να απαλύνει τις λεπτές γραμμές και το δέρμα να δείχνει πιο λείο και απαλό! Βάλτε κρέμες με ρετινόλη κυρίως την νύχτα και ζήστε το θαύμα στο πρόσωπο σας!

Υπνος. Κοιμηθείτε, χαλαρώστε ή απλά κλείστε τα μάτια κα ηρεμήστε. Ο ύπνος ωστόσο είναι ένα μεγάλο φάρμακο για το πρόσωπο, τις ρυτίδες και την φρεσκάδα της επιδερμίδας.

Κάντε θεραπείες με υαλουρονικο οξύ. Για ακόμη περισσότερη ενυδάτωση το υαλουρονικό οξύ έχει τη λύση. Στην ουσία είναι μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες για το «γέμισμα» των ρυτίδων. Μετά το μπότοξ, είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος στα ιατρεία των δερματολόγων αλλά το κυριότερο είναι ότι πλέον μπορείτε να το βρείτε ως δραστικό συστατικό στις κρέμες.

Κάντε μάσκες. Κυρίως το βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Detox για τον λαιμό, ενυδατικές για το πρόσωπο, βάλτε patches στα μάτια, κάντε μάσκες ακόμα και στα χείλη. Δώστε ένα boost στο δέρμα πριν κοιμηθείτε. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα κάντε μια μάσκα βραδινή που θα την φοράτε καθόλη την διάρκεια της νύχτας.

Βάλτε αντιηλιακό και τον χειμώνα. Αν μπορείτε μάλιστα να μην μαυρίζετε καθόλου στο πρόσωπο τότε πραγματικά κάνετε ένα σωτήριο δώρο στην επιδερμίδα σας. Φροντίστε να φοράτε πάντα την αντιηλιακή σας κρέμα το πρωί ή ένα προϊόν μέικ-απ που σας παρέχει αντηλιακή προστασία. Έτσι δεν αφήνετε τον ήλιο να κάνει ζημιά στο δέρμα σας και αποφεύγετε την ενίσχυση των λεπτών γραμμών και τους ερεθισμούς φυσικά και τις κοκκινίλες.