fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τί είναι οι μάσκες οξυγόνου που κάνουν ΟΛΑ τα top models;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η Kendall Jenner και η Bella Hadid δεν τις αποχωρίζονται σχεδόν ποτέ.

Τα μοντέλα της Victoria's Secret την περιλαμβάνουν στην beauty ρουτίνα τους 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Η μάσκα οξυγόνου είναι ένα νέο σύγχρονο μέσο ομορφιάς. Η μάσκα έχει θαυματουργές ιδιότητες και είναι δημοφιλής τόσο στην οικιακή κοσμετολογία, όσο και στα σαλόνια ομορφιάς και στα SPA-κέντρα.

Χωρίς οξυγόνο, δεν υπάρχει ζωή, είναι απαραίτητο για κάθε κύτταρο του σώματος. Στον σύγχρονο κόσμο, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μειώνουν σημαντικά το επίπεδο οξυγόνου στην επιδερμίδα και στο χόριο, προκαλώντας μια σειρά ανεπιθύμητων ενεργειών. Ο βρώμικος αέρας κλείνει τους πόρους, γεγονός που εμποδίζει τη σύνθεση οξυγόνου και εμπλουτίζει το δέρμα. Εξαιτίας αυτού, ο μεταβολισμός και η ανανέωση των κυττάρων επιβραδύνονται σημαντικά, παρατηρείται πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Τα οφέλη

Οι δραστικές ουσίες των μασκών οξυγόνου είναι οι υπερφθοράνθρακες και το Aquaftem. Όταν έρχονται σε επαφή με το δέρμα, οι ουσίες αυτές απορροφούν το οξυγόνο από το περιβάλλον, το χωρίζουν και το μεταφέρουν στα κύτταρα του δέρματος. Λόγω αυτού, αυξάνεται το επίπεδο οξυγόνου στα κύτταρα του δέρματος, επαναλαμβάνονται οι διαδικασίες αναγέννησης και ζύμωσης. Το δέρμα αρχίζει να παράγει την απαραίτητη ποσότητα υαλουρονικού οξέος, ελαστίνης και κολλαγόνου. Η χρήση μάσκας οξυγόνου για το δέρμα θα είναι αισθητή μετά την πρώτη διαδικασία. Το χρώμα του δέρματος θα βελτιωθεί σημαντικά, οι ρυτίδες θα εξομαλυνθούν, και τα περιγράμματα του προσώπου θα γίνουν τεντωμένα.

Οι συγκεκριμένες μάσκες είναι ένα εξαιρετικό καλλυντικό για τη φροντίδα της γήρανσης του δέρματος. Με την τακτική χρήση το δέρμα φαίνεται καθαρότερο, υγιέστερο, νεότερο και το πρόσωπο σφίγγει.

Πως λειτουργεί

Όταν η μάσκα έρθει σε επαφή με τον αέρα, χάρη στο σύμπλεγμα Η202, ενεργοποιεί φυσαλίδες οξυγόνου, οι οποίες τονώνουν τον μεταβολισμό και την οξυγόνωση των κυττάρων αφήνοντας έτσι ένα εξαιρετικά απαλό, φρέσκο και αναγεννημένο δέρμα. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα πάνω σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Αφήστε το να δράσει για 3-5 λεπτά μέχρι να ενεργοποιηθούν πλήρως οι φυσαλίδες οξυγόνου.
Χρήση 1 έως 3 φορές την εβδομάδα.

Στο βίντεο που ακολουθεί η beauty blogger τεστάρει δύο απο τις κορυφαίες bubble oxygen μάσκες.