fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πως θα καταπολεμήσετε την χαλάρωση στον λαιμό

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Συμβουλές και tips για νεανικό αποτέλεσμα.

Το συγκεντρωμένο λίπος γύρω από το λαιμό σας είναι ένα άσχημο και δυσάρεστο θέαμα που ορισμένες φορές μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο μεγάλη από την πραγματική σας ηλικία. Φυσικά και όλοι γνωρίζουμε οτι είναι δύσκολο να εξαλειφθεί και ότι πολλές γυναίκες στρέφονται στην πλαστική χειρουργική προκειμένου να απαλλαχθούν από αυτό το πρόβλημα, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι με μερικά απλά βήματα μπορείτε να μειώσετε την χαλάρωση του λαιμού σας. Δείτε πως θα το καταφέρετε!

Η σωστή διατροφή αλλά κυρίως τα detox ροφήματα θα βελτιώσουν την ενυδάτωση ενώ παράλληλα θα επωφεληθείτε από τις τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικούς φυσικούς χυμούς και ροφήματα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας:

Χυμός με μήλο και παντζάρι: Γευστικός, δροσιστικός και θρεπτικός. Είναι ένα μείγμα χυμού εξαιρετικό για την εξάλειψη των τοξινών και την πρόληψη της κατακράτησης υγρών. Μπορείτε να πίνετε ένα ποτήρι πριν φάτε για να σας βοηθήσει να χωνέψετε καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά, να αισθάνεστε περισσότερο κορεσμένοι και ικανοποιημένοι μετά από κάθε γεύμα και φυσικά να βελτιώσετε την υγεία του δέρματός σας. Είναι το ιδανικό φυσικό αντιοξειδωτικό για την κάλυψη των στόχων σας.

Χυμός με πεπόνι: Ένας από τους καλύτερους χυμούς που μπορείτε να πιείτε. Το πεπόνι είναι ένα ιδανικό φρούτο που βοηθά στην επιδιόρθωση του τόνου του δέρματος ενώ παράλληλα προλαμβάνει τη συγκέντρωση των άσχημων υπολειμμάτων λίπους κάτω από το σαγόνι. Για να επωφεληθείτε πλήρως από τις ιδιότητες αυτού του φρούτου θα πρέπει να πίνετε ένα ποτήρι πεπόνι αναμειγμένο με ένα ποτήρι νερό. Αυτός ο χυμός δεν είναι μόνο γευστικός αλλά και υγιεινός.

Χυμός με λάιμ και μέντα: Ένα φανταστικό αντιοξειδωτικό, καθαριστικό και αναζωογονητικό. Ο χυμός με λάιμ περιέχει την κατάλληλη ποσότητα αντιοξειδωτικών για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που βρίσκονται στο σώμα μας. Και όχι μόνο αυτό, οι καθαριστικές του ιδιότητες μπορούν να μας βοηθήσουν να αποφύγουμε την κατακράτηση υγρών ενώ παράλληλα εξαλείφουν τις τοξίνες. Όταν ο χυμός αυτός συνδυαστεί με τις «μαγικές δυνάμεις» της μέντας θα έχετε έναν χυμό που θα κάνει θαύματα στο δέρμα σας.

Αυξήσετε την πρόσληψη της βιταμίνης Ε, μια ουσία που είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Μπορείτε να αυξήσετε την πρόσληψη της βιταμίνης Ε καταναλώνοντας περισσότερα φυλλώδη λαχανικά, καστανό ρύζι, φύτρο ή έλαια σίτου.

Κάντε μάσκες ομορφιάς. Το φύτρο σιταριού περιέχει υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης Ε η οποία είναι ιδανική για την ενυδάτωση, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα τεντώνει το δέρμα που βρίσκεται κατά μήκος του σαγονιού σας. Εφαρμόζετε καθημερινά μια μάσκα προσώπου με σιτέλαιο κατά μήκος του σαγονιού και του λαιμού σας και σιγά-σιγά θα αρχίσετε να παρατηρείτε τις αλλαγές στο δέρμα σας. Συνήθως οι απλές συνταγές είναι πολύ καλύτερες από τις ακριβές κρέμες.

Κρατήστε το κεφάλι και το πηγούνι σας ψηλά! Αυτό όχι μόνο θα βελτιώσει την εμφάνιση και θα είναι ένδειξη αυτοπεποίθησης αλλά μακροχρόνια θα κάνει θαύματα για το λαιμό σας. Η ευδιάκριτη και βαθιά ρυτίδα που εμφανίζεται στην περιοχή αυτή είναι αποτέλεσμα της κακής στάσης.

Το μαξιλάρι. Είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς για το λαιμό όταν τοποθετείται ψηλά. Μπορεί η ψηλή θέση να σας δίνει πιο ευχάριστη αίσθηση αλλά παράλληλη επιταχύνει το ρυθμό γήρανσης του δέρματος. Το κόλπο είναι να μεγαλώσετε τη γωνία μεταξύ του λαιμού και του προσώπου ώστε το σαγόνι και ο λαιμός να μη σχηματίζουν μικρότερη από ορθή γωνία.

Μασάζ. Όποτε πραγματοποιείτε αυτομασάζ, μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σας, οι οποίες δεν θα πρέπει να είναι από το πηγούνι προς τα κάτω, αλλά ανοδικές. Διαφορετικά, ευνοείτε τον σχηματισμό διπλοσάγονου και τη μυϊκή χαλάρωση.