fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάθαμε όλα τα μυστικά ομορφιάς της Nicole Kidman

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε τις beauty συνήθειες και τα αγαπημένα της προιόντα ομορφιάς.

Δέρμα: Αγαπάει πολύ τις μάσκες ενυδάτωσης και κάνει συχνά πήλινγκ και καθαρισμούς προσώπου.

Για νεανικό δέρμα: " Εχω μάθει να αφαιρώ το μακιγιάζ πριν πέσω για ύπνο. Βέβαια όταν δουλεύω όλη την μέρα προτιμώ να χρησιμοποιώ μαντηλάκια καθαρισμού για να τελειώνω πιο γρήγορα καθώς είμαι κουρασμένη".

Προστασία: "Eίμαι πολύ ανοιχτόχρωμη και θυμάμαι τον ευατό μου να φοράω αντιηλιακή κρέμα απο την εποχή που ήμουν παιδί. Φοράω την κρέμα της Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch με υψηλό δείκτη προστασίας, καθημερινά".

Anti-aging: “Χρησιμοποιώ ρετινόλη κάθε νύχτα. Μου αρέσει η κρέμα της Neutrogena Rapid Wrinkle Repair γιατί είναι αποτελεσματική και την βρίσκεις εύκολα παντού".

Μακιγιάζ και μαλλιά: Τα αγαπημένα της beauty icons είναι η Catherine Deneuve και η Grace Kelly.

Βλεφαρίδες και φρύδια: " Τα φρύδια μου τα τονίζω πάντα κα οι βλεφαρίδες μου είναι μακριές απο την φύση τους. Χρησιμοποιώ το ειδικό ψαλίδι".

Κραγιόν: " Φροντίζω να έχω πάντα στην τσάντα μου lip gloss. Το φοράω καθ΄όλη τη διάρκεια της μέρας"

Κομμωτήριο: " Δεν έχω υπομονή και δεν μου αρέσει να ξοδεύω χρόνο στα κομμωτήρια. Το περισσότερο που μπορώ να αντεξω σε μια καρέκλα είναι 30 λεπτά".

Σγουρά μαλλιά: “ Είμαι φυσική σγουρομάλλα και όταν δεν έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις τα αφήνω φυσικά. Για τέλειες μπούκλες χρησιμοποιώ το Kérastase Discipline Oléo-Curl και την Moroccanoil Hydrating Styling κρέμα. Είναι τέλεια προιόντα”.

Διατροφή και γυμναστική: Εχει πολύ ενέργεια και της αρέσει η γυμναστική στην φύση

Τρέξιμο: “ Ο πατέρας μου ήταν μαραθωνοδρόμος και η αδερφή έκανε τρίαθλο. Δεν κάνω κάτι απο όλα αυτά αλλά μου αρέσει πολύ το τρέξιμο. Δεν τρέχω με μανία ούτε πολύ γρήγορα, μου αρέσει να απολαμβάνω το τοπίο και την φύση".

High-energy: “Μου αρέσει πολύ το spinning και το ξεχωρίζω γιατί προπονούμαι σε ένα σκοτεινό χώρο με δυνατή μουσική και φώτα που θυμίζει έντονα nightclub. Με την διαφορά ότι είναι πρωί"

Το πρωινό: “ Τρώω πάντα ένα μπολ δημητριακά με blueberries, raspberries και γάλα αμυγδάλου”

Το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις ξυπνήσει: “ Ξεκινάω την μέρα μου με ένα φλυτζάνι τσάι matcha και μετά πίνω καφέ”.