fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γυμναστείτε με Kettlebells

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ένα ισχυρό εργαλείο προπόνησης που αυξάνει τη μυϊκή σας δύναμη

Το πιο σημαντικό είναι οτι σας κάνει να καίτε περισσότερες θερμίδες. Επιπλέον γυμνάζετε ολόκληρο το σώμα και αυξάνετε την αντοχή σας.

H αλήθεια είναι πως το six-pack, δεν αποκτάται χωρίς να ιδρώσετε, και κυρίως, αν δεν στερηθείτε τα αγαπημένα σας junk food. Αρχικά ξεκινήστε διατροφή και έπειτα αποκτήστε ένα kettlebell. Αυτό το σιδερένιο κομμάτι εξοπλισμού γυμναστικής μπορεί να κάνει την πλαδαρή κοιλιά σας φέτες.

Το kettlebell αποτελεί το μυστικό όπλο μιας προπόνησης για γρήγορο κάψιμο του λίπους από την κοιλιά και ταυτόχρονη γράμμωση των κοιλιακών. Ξεπερνώντας δια παντός τις βαρετές επαναλήψεις με την πλάτη στο πάτωμα και αποφεύγοντας τις νάρκες που κρύβουν για τον αυχένα, την πλάτη και τη μέση, με το kettlebell επιτυγχάνετε το δυο σε ένα: δυναμική προπόνηση με στόχο το six-pack, και ταυτόχρονα, τόνωση όλου του υπόλοιπου μυϊκού συστήματος.

Όσον αφορά στο βάρος, διαλέξτε ένα kettlebell που να είναι διαχειρίσιμο από τη φυσική σας δύναμη, αλλά και λίγο προκλητικό - ώστε να δουλέψει.

Στο 20 λεπτο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να γυμνάσετε όλες τις μυικές ομάδες και να μάθετε χρήσιμες ασκήσεις με το Kettlebell για να τις κάνετε και μόνες σας στο γυμναστήριο.

Οι ασκήσεις με kettlebell μπορούν να βελτιώσουν την αντοχή, το συντονισμό, την επιδεξιότητα και τη συνολική αθλητική ικανότητα του σώματος σας, δηλαδή να βελτιώσουν συνολικά την ποιότητα της ζωής σας. Ωστόσο, πολλές από τις ασκήσεις με kettlebell είναι σύνθετες κινητικές δεξιότητες. Απαιτούν, δηλαδή, διδασκαλία και εξάσκηση για να μάθετε να τις εκτελείτε σωστά και με ασφάλεια.