fbpx

Σμιλέψτε τους γλουτούς γρήγορα και αποτελεσματικά με λάστιχα αντίστασης.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αν "δουλέψετε" με συνέπεια θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα πολύ σύντομα

Οι ωραίοι και γυμνασμένοι γλουτοί είναι το ζητούμενο όλων των γυναικών. Η ανάπτυξη καλοσχηματισμένων γλουτών θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος αλλά και να δείχνει ακόμα πιο όμορφη η συνολική σας εικόνα. Ακολουθήστε μια έντονη προπόνηση που θα δυναμώσει, θα ανορθώσει και θα σμιλέψει τέλεια την σιλουέτα σας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα βρείτε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής που στοχεύει στο κάτω μέρος του σώματος και κυρίως τους γλουτούς.

Τα λάστιχα γυμναστικής σύμφωνα με μελέτες είναι ιδανικά τόσο για μυϊκή ενδυνάμωση όσο και για κάψιμο λίπους άρα και θερμίδων. Έχουν αρκετά πλεονεκτήματα τόσο σε σχέση με άλλα μικροόργανα όσο και με άλλες ασκήσεις αντιστάσεων, δηλαδή ασκήσεις με βάρη.

Μπορεί να μην σας γεμίζουν το μάτι σε σχέση με τα κλασικά βαράκια εκ πρώτης όψεως αλλά μόλις τα χρησιμοποιήσετε θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε…

Οι ασκήσεις με λάστιχα γυμναστικής είναι ασκήσεις προοδευτικές, δεν σημαίνει δηλαδή ότι απλά θα σας τονώσουν αλλά θα σας ενδυναμώσουν πραγματικά έτσι ώστε να εξελίσσεστε με τον χρόνο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε το μήκος του λάστιχου, κάνοντας απλά έναν κόμπο για να δημιουργηθεί μεγαλύτερη αντίσταση και έτσι να αυξήσετε την δυσκολία.

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι ασκήσεις με λάστιχα, σε αντίθεση με τα βάρη, μεταφέρουν την αντίσταση σε όλο το μήκος της κίνησης η οποία μάλιστα αντίσταση αυξάνεται ανάλογα με το πόσο τεντώνουμε το λάστιχο ή το πόσο μακρύ είναι.