fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάθετε να αγαπάτε τον ευατό σας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ναι, πρόκειται για μία διαδικασία μάθησης!

Η νέα χρονιά πρέπει να σας δίνει κίνητρο για νέα ξεκινήματα για καινούργιους στόχους αλλά κυρίως να σας βάλει σε μια διαδικασία να μάθετε να φροντίζετε τον ευατό σας. Υποσχεθείτε σήμερα κιόλας στο είδωλο σας στον καθρέφτη οτι απο αύριο θα ξεκινήσετε να φροντίζετε τον ευατό σας και θα κάνετε μια νέα αρχή. Αγαπήστε τον ευατό σας, είναι ο βασικός δομικός λίθος για μια ευτυχισμένη ζωή. Για μια ζωή γεμάτη νόημα.

Διατροφή

Φροντίστε επιτελους τη διατροφή σας μαγειρέψτε κάτι για εσάς και τους φίλους σας πιο υγιεινό και πιο θρεπτικό. Πετάξτε τους καταλόγους απο τα delivery της γειτονιάς .

Γυμναστική

Ξεκινήστε ένα νέο σπορ κολλήστε μια φωτογραφία ενος σουπερμόντελ στο ψυγείο, αγοράστε νεα gymwear, βάλτε στόχο να "κατέβαιτε" ένα νούμερο στο τζην.

Βάλτε τάξη

Στην ντουλάπα σας και το σπίτι σας, ώστε να αποφύγετε εκείνες τις στιγμές έντασης και εκνευρισμού, όταν θέλετε να ετοιμαστείτε και δεν βρίσκετε τι να φορέσετε.

Ζητήστε οτι επιθυμείτε.

Μάθετε να ζητάτε και να διεκδικείτε αυτό που θέλετε. Ποτέ δεν είναι αργά αρκεί να το ζητήσετε

Ακούστε

Μάθετε να συζητάτε με φίλους, συγγενείς και το άλλο σας μισό και «να ακούτε».

Χαμογελώ περισσότερο

Μάθετε να χαμογελάτε να γλυκάνετε την καρδιά σας και να λέτε ευχαριστώ: αλήθεια πότε ήταν η τελευταία φορά που ευχαρίστήσατε κάποιον για κάτι απλό ή μήπως θεωρείτε δεδομένο πως «έτσι πρέπει να γίνεται;»

Φροντίστε το σώμα σας

Κάντε εξετάσεις να δείτε που βρίσκεται η υγεία σας και αν έχετε πρόβλημα την φροντίζετε ιδιαίτερα. Και όταν λέμε υγεία, εννοούμε και τη σωματική αλλά και την ψυχική υγεία. Άρα λοιπόν, προσέχετε τη διατροφή σας την άσκησή σας, τον ύπνο σας σταματάτε το κάπνισμα και την κατάχρηση στο αλκοόλ.

Αντιμετωπίστε τις φοβίες

Αποφασίστε να αντιμετωπίσετε τις πιθανές σας φοβίες, μελαγχολικά ή καταθλιπτικά συμπτώματα, πιθανούς καταναγκασμούς που σας στερούν όχι μόνο την ελευθερία κίνησης και δράσης αλλά και κομμάτια της ψυχικής σας υγείας και ελευθερίας.