fbpx

Pilates Reformer: 6 απίθανες ασκήσεις για να σμιλέψετε τους γοφούς σας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αν θέλετε να φτιάξετε κορμί και να χάσετε εντυπωσιακά πόντους στην περιφέρεια ξαπλώστε στο κρεβάτι του reformer.

Tι είναι το Pilates Reformer;

Αποτελεί μια μοναδική προπονητική μέθοδο που δίνει σημαντικά αποτελέσματα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, απαιτεί τη συμμετοχή σώματος και μυαλού, εξασφαλίζει την ομοιόμορφη ανάπτυξη όλων των μυϊκών ομάδων και προάγει την ευλυγισία και τη σκελετική ευθυγράμμιση.

Με το Pilates Reformer μπορείτε να κάνετε από αποκατάσταση σε έναν τραυματισμένο οργανισμό, μέχρι μαθήματα advanced σε πιο προχωρημένους. Το Pilates δεν καλύπτει το πλήρως αερόβιο κομμάτι, αλλά αυτό της σύσφιξης, της αποκατάστασης και της ενδυνάμωσης και το χάσιμο σε πόντους. Εννοείται ότι σε ένα μάθημα Pilates Reformer καίτε θερμίδες ωστόσο δεν χάνετε κιλά.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε 6 θαυματουργές ασκήσεις που μεταμορφώνουν κυριολεκτικά τους γοφούς, ανορθώνουν τους γλουτούς ενω αν τις κάνετε συστηματικά θα "πέσετε" σίγουρα ένα νούμερο στο τζην σας.

Τα οφέλη από το pilates reformer

Τα οφέλη των ασκήσεων στο reformer είναι η ενδυνάμωση σε συνδυασμό με την ευλυγισία, η βελτίωση της ισορροπίας & της ευθυγράμμισης, η καλύτερη επίγνωση της κίνησης, η βελτίωση της στάσης του σώματος και η ανακούφιση από προβλήματα και πόνους στο σώμα. Κάθε μαθητής μπορεί να κάνει μάθημα σε reformer ανεξαρτήτως της φυσικής του κατάστασης.