fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα λάθη που κάνετε στο μακιγιάζ και δείχνετε κουρασμένες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τι πρέπει να αποφύγετε

Δεν έχετε ιδιαίτερο άγχος, έχετε κοιμηθεί αρκετά, γυμνάζεστε και ακολουθείτε μια σωστή διατροφή. Γιατί όμως σας λένε ολοι οτι φαίνεστε κουρασμένη; Πολλές φορές το λάθος μακιγιάζ μπορεί να είναι η αιτία για να δείχνετε θαμπές, άτονες ακόμα και μεγαλύτερες απο την ηλικία σας. Διαβάστε τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε οι περισσότερες καθημερινά.

Σκούρο μακιγιάζ στα μάτια

Οι μαύρες γραμμές μπορεί να δείξουν αυστηρές σε ένα μεγαλύτερο δέρμα και να κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται μικρότερα. Προτιμήστε λοιπόν μια καφέ, σοκολατένια απόχρωση στο μακιγιάζ των ματιών, η οποία θα χαρίσει μία γοητευτική πινελιά στο βλέμμα σας χωρίς το «σκληρό» αποτέλεσμα του μαύρου.

Φοράτε μάτ foundation

Το αποτέλεσμα είναι θαμπό, αφυδατωμένο και κουρασμένο δέρμα.

Οχι μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες

Η πολλή μάσκαρα ή το μολύβι στο κάτω βλέφαρο μπορούν να σας προσθέσουν χρόνια, τραβώντας την προσοχή στους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές. Κρατήστε την περιοχή ουδέτερη και περιορίστε τις πολλές στρώσεις μάσκαρα στο άνω βλέφαρο. Αμέσως το βλέμμα σας θα ανασηκωθεί!

Ποτέ μόνο κραγιόν

Το μολύβι χειλιών πρέπει να γίνει το αγαπημένο σας προϊόν για ζουμερά, καλοσχηματισμένα χείλη.

Λάθος απόχρωση κονσίλερ

Το κονσίλερ είναι το μυστικό των γυναικών για ξεκούραστο βλέμμα. Για να πετύχετε, λοιπόν, νεανικό βλέμμα, προμηθευτείτε ένα κονσίλερ σε υγρή μορφή, καθώς αυτό απλώνεται καλύτερα και δείχνει πιο φυσικό, και εφαρμόζετέ το στην εσωτερική πλευρά του κάτω βλεφάρου.

Λάθος αποχρώσεις σκιές

Καμία γυναίκα δεν κολακεύουν οι μπλέ, παπαγαλί, φυστικί και μωβ -ροζ σκιές. ΚΑΜΙΑ όμως!

Τα σπυράκια και οι κοκκινίλες

Καλύπτετε τα σπυράκια με concealer πολύ ανοιχτό. Όταν έχετε ένα σπυράκι θέλετε σίγουρα να τραβήξετε την προσοχή μακριά από αυτό και όχι να το τονίσετε. Καλύπτοντάς το με ένα ανοιχτό concealer είναι σα να λέτε «Δείτε με!».

Βάζετε λάθος το ρούζ.

Το ρουζ σας είναι στο λάθος μέρος. Σκοπός του ρουζ είναι να δίνει την ψευδαίσθηση του φυσικού κοκκινίσμτος στα μάγουλα. Το φυσικό κοκκίνισμα συμβαίνει στα μήλα μας και λίγο χαμηλότερα. Το ρουζ δε θα πρέπει να τοποθετείται κοντά στην μύτη αλλά ούτε και ψηλά στους κροτάφους. Πρέπει να απλώνεται απαλά από τα μήλα μας προς τα πίσω και προς τους κροτάφους.