fbpx

Αποκτήστε σφιχτή κοιλιά με έξυπνες ασκήσεις με την Fitball

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Eξοπλιστείτε με μία μπάλα fitball, ένα στρώμα εδάφους και πολλή όρεξη για να πετύχετε τον στόχο σας

Η προπόνηση με μπάλα fitball είναι μια ιδιαίτερα διασκεδαστική αλλά και απαιτητική μορφή άσκησης, η οποία θα σας δώσει το μέγιστο αποτέλεσμα για το χρόνο που αφιερώνετε, και θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας πιο γρήγορα. Οι ασκήσεις με fitball είναι πιο ξεκούραστες από άλλα είδη και δεν προκαλούν τραυματισμούς.

Κάντε αυτές τις 6 πραγματικά πολυ αποτελεσματικές ασκήσεις που σας προτείνουμε για τέλεια σέξι και επίπεδη κοιλιά.

Προσπαθήστε να γυμνάζετε τακτικά τους κοιλιακούς σας έστω και από λίγο κάθε φορά. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η σωστή εκτέλεση των ασκήσεων, έτσι ώστε να μη νιώσετε κανένα πόνο. Ξεκινήστε με λίγες επαναλήψεις και σταδιακά αυξήστε τις.

Ωστόσο το να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά δε θα το καταφέρετε κάνοντας 100 κοιλιακούς την ημέρα! Χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και “έξυπνες” ασκήσεις. Μάλιστα επιστήμονες από το Αμερικανικό Συμβούλιο Ασκήσεως επισημαίνουν πως αν κάνετε μόνο κοιλιακούς δεν θα κατορθώσετε να κάψετε το λίπος που απαιτείται για να αποκτήσετε γραμμωμένη κοιλιά. Χρειάζεται να αποφεύγετε τα αναψυκτικά, να περιορίσετε το αλάτι, να μειώσετε τη ζάχαρη και τα γλυκά, να τρώτε αργά, να πίνετε πολύ νερό και αποφεύγετε τις λιχουδιές μεταξύ των γευμάτων.