fbpx

Μυστικά για σέξι γυμνασμένη πλάτη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Plus ένα βίντεο με 2 βασικές και πολύ αποτελεσματικές ασκήσεις.

Η πλάτη μας αποτελείται από μία σειρά από διαφορετικούς μύες, που μαζί αποτελούν τη μεγαλύτερη ομάδα μυών του άνω μέρους του σώματος μας και τη δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα μυών σε όλο το σώμα. Είναι περίεργο λοιπόν ότι, για πολλούς ανθρώπους, είναι μία από τις λιγότερο γυμνασμένες ομάδες μυών. Ειδικά για τις γυναίκες παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση τους μια ωραία γυμνασμένη πλάτη.

Εκτός του ότι η πλάτη είναι μία αισθητικά ευχάριστη περιοχή του σώματος που μπορούμε να γυμνάσουμε, οι μύες της χρησιμοποιούνται σε κάθε δραστηριότητα μας. Ως αποτέλεσμα, η ενδυνάμωση της πλάτης θα βοηθήσει πάρα πολύ σε όλες τις άλλες ασκήσεις αλλά και στην καθημερινότητά μας.

Επιπλέον μια καλογυμνασμένη πλάτη δίνει πολλούς έξτρα πόντους στην εμφάνιση μιας γυναίκας όταν φοράει εξώπλατο φόρεμα ή έξωμο τοπ.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε δύο βασικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε με λάστιχο αντίστασης ακόμα και στο σπίτι.

Κάτι που είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε είναι οτι πρέπει να γυμνάζετε εξίσου και τους ώμους για ένα σωστό αποτέλεσμα.

Επιπλέον αν θέλετε να αποκτήσετε λεπτή μέση, η εκγύμναση της πλάτης θα δώσει την ψευδαίσθηση της λεπτής μέσης, ακόμη και αν αυτό δεν είναι αλήθεια. Εκτός από αυτό, και ίσως ένας από τους καλύτερους λόγους για την άσκηση της πλάτης μας, είναι το γεγονός ότι θα αποκτήσουμε πολύ καλύτερη στάση του σώματος, τραβώντας τους ώμους πίσω και προς τα κάτω. Μετά από λίγο θα παρατηρήσετε χωρίς αμφιβολία τη διαφορά!

Τρία μυστικά για τέλεια επιδερμίδα

Κάνουμε απολέπιση δυο φορές την εβδομάδα είτε με μια βούρτσα από φυσική τρίχα είτε με τη μακρόστενη λωρίδα λούφα που έχει δυο λαβές.

Χρησιμοποιούμε ενυδατικές συνθέσεις σε πρακτικές συσκευασίες σπρέι που ψεκάζουν τις περιοχές της πλάτης που δεν φτάνουμε με τα χέρια μας.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να χαρίσουμε λάμψη και να καλύψουμε τυχόν ατέλειες του δέρματος είναι το μαύρισμα. Για άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα, χρησιμοποιούμε ένα αυτομαυριστικό προϊόν και μάλιστα σε σπρέι μορφή, που ψεκάζεται και ανάποδα.