fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα 3 πιο παχυντικά brunch

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ωστόσο η νοστιμιά τους ξεπερνάει τις (πάρα) πολλές θερμίδες τους!

Οι Άγγλοι λένε ότι πρέπει να τρως πρωινό σαν βασιλιάς και βραδινό σαν φτωχός. Για εσάς που δε σας νοιάζουν οι παραπάνω θερμίδες και αντέχετε να τρώτε λιπαρά τυριά, λουκάνικα, αβγά, κρουασάν, ψωμιά, αλλαντικά και λοιπά εδέσματα τότε αυτές οι τρείς σουπερ χορταστικές προτάσεις για brunch αας αφορούν.

Το γαλλικό πρωινό: Αρωματικά κρουασάν βουτύρου, φρούτα και καφές μηχανής, εκλεκτό βούτυρο, μπαγκέτα και φινετσάτη μαρμελάδα. Ενα καθόλου λιτό πρωινό αλλά πρέπει να παραδεχτείτε οτι είναι απο τα πιο νόστιμα και δεν χρειάζεται και μεγάλη προετοιμασία.

English Brunch: Πλούσιο σε γεύσεις όσο και σε θερμίδες, καθώς περιλαμβάνει φασόλια, λουκάνικα, αβγά, ψητά λαχανικά και ψωμί του τοστ, όλα μαζί. Και όμως οι άγγλοι δείχνουν να το λατρεύουν και είναι σίγουρο πως θα σας αφήσει χορτάτες για όλη (σχεδόν) τη μέρα.

Το ασιατικό brunch: Αν έχετε αντοχές στα πικάντικα και διαθέτετε δυνατό στομάχι τότε σίγουρα είστε φαν της ασιατικής κουλτούρας. Δοκιμάστε ένα πρωινό με ρύζι και κάρυ, προσθέστε κοτόπουλο ή ψάρι και απολαύστε το με dumplings γαρίδας και σούπες καρύδας. Πολύ χορταστικό είναι και το ινδικό kedgeree, ένας συνδυασμός ρυζιού, καυτερού κάρυ, αβγών και ψαριού