fbpx

Ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών: Μάθαμε τα πάντα για το beauty trend που μεταμορφώνει τα χείλη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Απευθυνθήκαμε στην beauty expert Σταυρούλα Γιαννούλη και μας έλυσε όλες τις απορίες

Τα χείλη είναι απο τα σημεία του προσώπου που “τραβούν” την προσοχή ειδικά όταν μιλάμε. Σε ποιά γυναίκα δεν αρέσει να έχει σωστά τονισμένα και όμορφα χείλη; Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών μπορούμε να αναδείξουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά μας ή να διορθώσουμε κάποιες ατέλειες. Με το μόνιμο μακιγιάζ-περίγραμμα, σε μία φυσική απόχρωση, θα φαίνονται τα χείλη μας πιο μεγάλα και σαρκώδη. Έτσι δεν θα χρειαστεί να επισκεφθούμε σύντομα τον πλαστικό για να τα "γεμίσουμε" με υαλουρονικό. Ωστόσο πρόκειται για μια τεχνική που επιβάλλεται να γίνει απο έναν εξειδικευμένο και φυσικά έμπειρο επαγγελματία. Εμείς ζητήσαμε τις συμβουλές της κυρίας Σταυρούλας Γιαννούλη όπου η πολυετής πείρα και εμπειρία της στο χώρο της ομορφιάς σε συνδυασμό με την συνεχή εκπαίδευση της για ότι πιο νέο κυκλοφορεί, την έχουν αναδείξει σε μια από τις καλύτερες τεχνίτριες ημιμόνιμου μακιγιάζ. Η κορυφαία beauty expert μας έλυσε όλες τις απορίες:

Γιατί να κάνω ημιμόνιμο μαικιγιάζ χειλιών; Καταρχάς δεν παίζει ρόλο η ηλικία καθώς οι ανάγκες κάθε γυναίκας είναι εντελώς διαφορετικές. Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ τελειοποιούμε το σχήμα των χειλιών, διορρθώνουμε τυχόν ασυμμετρίες, τονίζουμε ή διορθώνουμε το φυσικό τους χρώμα. Τα λεπτά χείλη μπορούν να γίνουν παχύτερα. Διαλέγετε την τεχνική που σας ταιριάζει ώστε να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα; Συνήθως το αποτέλεσμα έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια, από 1ως 3 χρόνια. Η ανανέωση γίνεται πάντα με την επιθυμία του πελάτη.

Αφορά και τα δύο φύλα; Αφορά άνδρες και γυναίκες. Για τους άνδρες πετυχαίνουμε διόρθωση στο σχήμα με φυσικό χρώμα. Επίσης αφορά τις περιπτώσεις με λαγόστομα ή μετά από ατύχημα ή τραύμα στην περιοχή.

Πως γίνεται η εφαρμογή, υπάρχει πόνος; Ο ειδικός τεχνίτης πριν την εφαρμογή παίρνει ιστορικό υγείας ώστε να είναι ασφαλής η εφαρμογή. Δεδομένου ότι τα χείλη είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή ναι υπάρχει σχετικός πόνος. Χρησιμοποιούμε ειδικό αναισθητικό πριν και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και έτσι η εφαρμογή γίνεται πιο ευχάριστη. Μπορεί να υπάρξει πρήξιμο προς το τέλος της διαδικασίας που δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Συμβουλές δίνονται από τον ειδικό για την περιποίηση μετά. Δημιουργείται μια λεπτή κρούστα η οποία φεύγει στις επόμενες 3 μέρες. Το τελικό χρώμα αρχίζει να φαίνεται μετά τις 20 μέρες και μπορεί να βελτιώνεται μέχρι τις 35 μέρες. Ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ χρειάζεται στην επιλογή του χρώματος, ειδικά στις σκούρες επιδερμίδες με σκούρα, μελανά χείλη. Είναι πολύ χρήσιμο να ενημερωθείτε από τον τεχνίτη για την εμφάνιση του έρπη μετά την εφαρμογή και για την πρόληψή του.

Έχει παρενέργειες; Με πολύ καλή προετοιμασία, η σωστή μικροχρωμάτωση και το σωστό after care έχουν το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Προσοχή στους κανόνες υγιεινής. Οι βελόνες είναι πάντα μίας χρήσης, αποστειρωμένες και για μία εφαρμογή, με ασφαλή χρώματα ειδικά για την μικροχρωμάτωση με χρόνο λήξης της διάρκειάς τους. Η μικροχρωμάτωση γίνεται με ειδικές βελόνες και μηχανήματα και διαρκεί περίπου 2 ώρες. Η ποικιλία στα χρώματα πρέπει να είναι μεγάλη ή να γίνεται συνδυασμός για να πετύχουμε την απόχρωση που επιθυμούμε.

Το αποτέλεσμα τις πρώτες μέρες είναι αρκετά έντονο ωστόσο αυτό που μένει τελικά μπορεί να είναι το 50%. Αυτό που προτείνει η κα Γιαννούλη είναι το χρώμα να είναι φυσικό και όχι κραγιόν. Η υφή των χειλιών δεν αλλάζει. Οι επαναλήψεις που θα χρειαστούν εξαρτόνται από το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο πελάτης. Φυσικά μπορείτε να βάλετε όποιο χρώμα κραγιόν επιθυμείτε.

Δείτε τα αποτελέσματα του ημιμόνιμου μακιγιάζ στις φωτογραφίες παρακάτω

Ευχαριστούμε την PHIMASTER Σταυρούλα Γιαννούλη για τις χρήσιμες συμβουλές.

BioColours

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα, 10434
Site: www.biocolours.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-825-3469