fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρία top models περπάτησαν στην πασαρέλα του οίκου Prada χωρίς φρύδια

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

H Gigi Hadid, η Cara Delevingne και η Kaia Gerber εμφανίστηκαν χωρίς ίχνος τρίχας.

Στην πασαρέλα του δημοφιλούς οίκου Prada για το φθινόπωρο 2019 τo beauty look μας εξέπληξε όχι και πολύ ευχάριστα είναι η αλήθεια. Σύμφωνα λοιπόν με την τάση για τον ερχόμενο χειμώνα τα φρύδια είναι σχεδόν ανύπαρκτα και τα πρόσωπα των μοντέλων μοιάζουν εξωπραγματικά.

Σχεδόν όλα τα μοντέλα που πήραν μέρος στην επίδειξη του οίκου Prada εμφανίστηκαν χωρίς καθόλου φρύδια, ανάμεσα τους και τα σουπερμοντελ Gigi Hadid, την κόρη της Cindy Crawford Kaia Gerber και την Cara Delevingne. Η τελευταία μάλιστα θεωρείται η βασίλισσα των φρυδιών καθώς υπήρξε η πρώτη που υιοθέτησε την τάση με τα χοντρά και έντονα φρύδια.

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που βλέπουμε τα μοντέλα χωρίς φρύδια στην πασαρέλα ενός μεγάλου οίκου. Στο παρελθόν έχουμε δεί και άλλους σχεδιαστές να προτείνουν το συγκεκριμένο λουκ. Ο Marc Jacobs, ο Alexander Wang, ο Givenchy και ο Alexander McQueen έχουν αναγκάσει τα μοντέλα να "ξεθωριάσουν" και να κρύψουν εντελώς τα φρύδια τους προκειμένου να ανέβουν στην πασαρέλα τους. Γεγονός που πιστέψτε μας δεν αρέσει σε καμία γυναίκα.

"Μου έχουν ζητήσει να κάνω πολλές αλλαγές στην εμφάνιση μου προκειμένου να πάρω μέρος στις επιδείξεις μόδας και δεν είναι καθόλου ευχάριστο αυτό. Ωστόσο το χειρότερο μου είναι όταν πρέπει να ξεβάψω τα φρύδια μου προκειμένου να "εξαφανιστούν" για μια επίδειξη. Φρικάρω πραγματικά" είχε εξομολογηθεί η Kendall Jenner το 2016.

Δεν ξέρουμε αν η τάση με τα ανύπαρκτα φρύδια θα καταφέρει να επικρατήσει την επόμενη σεζόν, εμείς πάντως θα αντισταθούμε σθεναρά!