fbpx

Τι είναι το Budokon yoga που λατρεύουν οι σταρ του Χόλιγουντ;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ενα fitness trend που ακολουθεί πιστά η Jennifer Aniston

Αν αναρωτιέστε πώς διατηρεί αυτό το ομολογουμένως άψογο κορμί στα 50 η Τζένιφερ Άνιστον (είναι μακράν ωραιότερη και πιο fit απο ότι ήταν 15 χρόνια πριν) το μυστικό της είναι η Budokon yoga. Πρόκειται για ένα είδος προπόνησης αρκετά δυναμικό και απαιτητικό καθώς συνδυάζει την yoga, τις πολεμικες τέχνες και κάποιες στάσεις ζώων! Όλα αυτά σε ένα μάθημα. To Budokon δεν είναι καινούργιο trend καθώς υπάρχει απο το 2001 ωστόσο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια γνωστό λόγω της ενασχόληση της διάσημης αμερικανίδας σταρ. Η αλήθεια είναι οτι αν υπήρχε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα θα το δοκιμάζαμε.

Δείτε στο παρακάτω βιντεο τις κινήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα

Η Aniston δεν είναι η μοναδική σταρ που λατρεύει το budokon καθώς πλήθος celebrities ( ανάμεσα τους η Gwyneth Paltrow και η Kate Hudson) γυμνάζονται μιμούμενες της κινήσεις των ζώων. H budokon yoga είναι ένας πολύ ξεχωριστός συνδυασμός διαφορετικών ασκήσεων που βοηθάει το σώμα να θυμηθεί τις κινήσεις που κάναμε στην παιδική μας ηλικία όταν μιμούμασταν τα ζώα. Ο πρώτος που δίδαξε αυτή την τεχνική είναι Cameron Shayne το 2000.

Τα οφέλη είναι πολλά και ιδιαιτέρως χρήσιμα. Δύναμη, γράμμωση, αλτικότητα, ισορροπία, ενεργοποίηση του μεταβολισμού είναι μερικά μόνο απο τα καλά που αποκομίζει το σώμα απο την Budokon yoga.