fbpx

Back fat: Πώς θα χάσετε το αντιαισθητικό λίπος στην πλάτη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και θα αποκτήσετε όμορφη πλάτη

Ο αγώνας κατά του τοπικού πάχους είναι ατελείωτος και δυστυχώς απαιτεί κόπο και υπομονή. Πώς θα καταπολεμήσετε το λίπος στην πλάτη; Αυτά τα αντιαισθητικά παχάκια που διαγράφονται απο το σουτιέν;

Στον αγώνα για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους, σχεδόν πάντα εστιάζουμε σε σημεία όπως η κοιλιά, τα πόδια, οι γλουτοί και οι βραχίονες, τα οποία είναι συνήθως τα μέρη του σώματος όπου παρατηρείται το περισσότερο λίπος. Ωστόσο η πλάτη είναι ένα σημείο που πολλοί άνθρωποι αγνοούν, ενώ επιπλέον είναι δύσκολο να γυμναστεί.

To λίπος ακριβώς κάτω από το σουτιέν κάνει την πλάτη μας να μοιάζει ογκώδης, με ακαλαίσθητα εξογκώματα. Ευτυχώς το λίπος αυτό, όπως και το λίπος σε άλλα σημεία του σώματος, μπορεί να εξαλειφθεί και να αποκαταστήσετε έτσι την εμφάνιση και ομορφιά της πλάτης, ώστε να μπορείτε να την επιδεικνύετε όταν επιλέγετε ένα στενό φόρεμα.

Σύμμαχοι στον αγώνα κατά του λίπους στην πλάτη είναι η γυμναστική και η σωστή διατροφή

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις κατάλληλες ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να σμιλέψετε την πλάτη σας.

Αν θέλετε να γυμναστείτε σωστά, προσθέστε την αεροβική άσκηση στην καθημερινότητά σας για καλύτερη μυϊκή ενδυνάμωση. Αυτό το είδος άσκησης είναι εξαιρετικό για την καύση λίπους, συμπεριλαμβανομένου του λίπους κάτω από το σουτιέν. Χρειάζονται μόνο 30 λεπτά την ημέρα για αισθητά αποτελέσματα.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε σωστή διατροφή. Μια δίαιτα περιορισμένων θερμίδων θα σας βοηθήσει να χάσετε το λίπος σε όλο το σώμα σας. Δυστυχώς δεν μπορείτε να διαλέξετε το ακριβές σημείο, επιλέγοντας όμως μια ισορροπημένη διατροφή θα καταφέρετε να χάστε λιπώδη ιστό και όχι μυϊκή μάζα.