fbpx

Τα μυστικά της Halle Berry για τέλειο κορμί στα 50

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Στα 52 της χρόνια διαθέτει κορμί και ενέργεια 25αρας

Μια απο τις ωραιότερες και πιο σέξι σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτει τα μυστικά για ένα υγιές και καλλίγραμο σώμα στα 52. Η Halle Berry είναι μια γυναίκα που μας εμπνέει και μας αρέσει πολύ. Αν και μετράει πάνω απο μισό αιώνα ζωής, η αμερικανίδα ηθοποιός διατηρεί κορμί 25αρας και σύμφωνα με τον προσωπικό της γυμναστή Peter Lee Thomas έχει και την ενέργεια που έχουν οι πολύ νεαρές γυναίκες.

Ο Thomas τον οποίος η Berry αποκαλεί "μυστικό όπλο" ομορφιάς γυμνάζει την σταρ τα τελευταία δύο χρόνια. "Δεν γνώριζα πόσο χρονών ήταν όταν την γνώρισα. Δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα η ηλικία της, μέχρι που ανακάλυψα πόσο χρονών είναι. Έπαθα σοκ καθώς διαπίστωσα πως διέθετε την ενέργεια μιας 25αρας" αποκάλυψε ο γυμναστής για την Berry.

Η Halle στα 52 γυμνάζεται σκληρά κάνοντας έναν συνδυασμό διαφορετικών ασκήσεων και σπορ. Μποξ, γιόγκα και ασκήσεις που κάνουν οι πεζοναύτες.

"Αν η Halle δεν ήταν ηθοποιός θα μπορούσε να είναι εύκολα μια επαγγελματίας αθλήτρια" λέει ο Thomas και συνεχίζει "Δεν φοβάται να πειραματιστεί, να δοκιμάσει νέα σπορ να ξεπεράσει τα όρια της, να πάρει ρίσκα με το σώμα της. Γνωρίζει πολύ καλά πώς αν δεν κάνει δύσκολα πράγματα και αν δεν πιέσει τον ευατό της δεν θα φτάσει στους στόχους της".

Η Berry γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα και η κάθε προπόνηση είναι εντελώς διαφορετική. Ακολουθεί κετογονική δίαιτα και παίρνει συμπληρώματα διατροφής για να διατηρεί την ενέργεια της ψηλά. Μετά το τέλος της προπόνησης πίνει πάντα ένα ρόφημα πρωτείνης με γεύση σοκολάτα.