fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι ασκήσεις με Flex discs κάνουν θραύση στο εξωτερικό

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Είναι απο τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους γυμναστικής για γρήγορη γράμμωση μέσα σε δύο μόνο εβδομάδες.

O δίσκος pilates Flex Disc είναι μια νέα τάση στο fitness που μπορεί να απογειώσει τον τρόπο που προπονείστε. Αυτές οι πλατφόρμες με ρόδες αυξάνουν την κινητικότητα, τη σταθερότητα, την ισορροπία και τη δύναμή σας. Τα Flex Discs διαθέτουν 8 τροχούς με ρουλεμάν που σας επιτρέπουν να μετακινείστε χωρίς κόπο σε οποιαδήποτε κατεύθυνση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. καουτσούκ, χαλί, τσιμέντο ή ξύλο.

Το Flex Disc έχει ένα άνοιγμα στη μέση όπου μπορείτε με ένα κλικ να προσθέσετε λαβές. Επιπλέον, κάθε δίσκος διαθέτει 6 σημεία σύνδεσης με λάστιχα γυμναστικής ώστε για να προσθέσετε επιπλέον αντίσταση στην άσκηση σας.

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα ολίσθησης / sliders, τα Flex Discs σας επιτρέπουν να διατηρείτε τον έλεγχο σε στατικές (π.χ. σανίδες) ή σε δυναμικές ασκήσεις (π.χ.lunges)

Δείτε πώς θα γυμναστείτε σωστά με τους συγκεκριμένους δίσκους.

Τα flex discs είναι ιδανικά για ένα full body workout. Θα σας βοηθήσουν να δουλέψετε σε διάφορες κατευθύνσεις και γωνίες κάνοντας τις ασκήσεις πιο δυναμικές και αποτελεσματικές. Με τους δίσκους αυτούς θα καταφέρετε να γραμμώσετε και να γυμνάσετε όλους τους μύες ακόμα και αυτούς που δεν ξέρετε οτι υπάρχουν!