fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βάλτε τα Battle Ropes στην ζωή σας και δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τι είναι και πώς θα τα χρησιμοποιήσετε

Τα οφέλη προπόνησης με Battle Ropes είναι πολλά γι'αυτό και κορυφαίοι αθλητές τα θεωρούν απο τα πιο χρήσιμα εργαλεία. Τί είναι όμως αυτά τα σχοινιά και πώς θα τα χρησιμοποιήσετε; Τα Battle Ropes είναι μακριά σχοινιά και τα βρίσκουμε σε μεγέθη μήκους 7 έως 10 μέτρα και πάχους 4 έως 5 εκατοστά. Το βάρος τους εξαρτάται από το μήκος και τη διάμετρό τους. Η τοποθέτηση τους είναι απλή, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα άγκιστρο στο οποίο θα τοποθετηθεί το μέσον του σχοινιού.

Στόχος της προπόνησης με battle ropes είναι να γίνετε δυνατότεροι και ισχυρότεροι και η αντοχή σας να αυξηθεί κατακόρυφα.

Δείτε στο βίντεο πως θα γυμναστείτε σωστά με τα συγκεκριμένα σχοινιά

Τα οφέλη της προπόνησης με τα σχοινιά

Μπορείτε να κάνετε προπόνηση σχεδόν παντού. Μπορείτε να έχετε τα σχοινιά στο αυτοκίνητο σας και να τα χρησιμοποιήσετε στο πάρκο, ή να τα πάρετε μαζί σας στις διακοπές.

Ολοι μπορούν να κάνουν προπόνηση ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης. Να θυμάστε πως για να αυξήσετε την ένταση της προπόνησης το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πλησιάσετε κοντά στο σημείο αγκίστρωσης. Το αντίθετο όταν θέλετε να μειώσετε την ένταση.

Η προπόνηση με Battle Ropes είναι ένα Total Body Workout. Ενώ χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για να μετακινήσετε το σχοινί, μπορείτε να είστε σε θέση καθίσματος ή κάνοντας πλευρικές κινήσεις για να γυμνάσετε τους μύες του κάτω σώματος.

Προκαλεί την θέληση και την ανταγωνιστικότητα.

Βελτιώνει την αντοχή σας στην καταπόνηση και σας βοηθάει να γίνετε πιο εκρηκτικοί και πιο δυνατοί, αφού γυμνάζει όλους τους μύες.

Είναι ένα πολύ οικονομικό εργαλείο γυμναστικής.

Αναπτύσσει την αερόβια και αναερόβια αντοχή.

Μην ξεχνάτε οτι η γυμναστική θέλει δημιουργικότητα και ποικιλία, για να ενισχύεται το ενδιαφέρον και το κίνητρο αυτού που γυμνάζεται.