fbpx

5 fitness μυστικά απο την γυμνάστρια των σταρ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η Christina Aguilera η Reese Witherspoon και ο Ryan Gosling είναι μερικοί απο τους διάσημους πελάτες της.

Η personal trainer Ashley Borden είναι μια απο τις καλύτερες και πιο διάσημες στο Χόλιγουντ. Έχει αναλάβει να γυμνάσει ανάμεσα σε πολλούς σταρ την Christina Aguilera, Reese Witherspoon, Ryan Gosling, Mandy Moore, Natasha Bedingfield και την Ke$ha. Θεωρείται απο τις πιο αυστηρές και αποτελεσματικές γυμνάστριες και οι διασημότητες δεν κάνουν βήμα χωρίς τις συμβουλές της.

Η Borden μας αποκαλύπτει τα 5 μυστικά που μοιράζεται με τους διάσημους πελάτες της για καλλίγραμο κορμί.

1. Δεν θα γραμμώσετε μέσα σε ένα μήνα. Το σωστό και όμορφο σώμα απαιτεί θυσίες, κόπο και φυσικά χρόνο. Τίποτα δεν χτίζεται μέσα σε μια εβδομάδα. Σωστή διατροφή, τακτική και στοχευμένη άσκηση θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

2. Να αλλάζετε το πρόγραμμα γυμναστικής. Καθώς οι περισσότεροι πελάτες της κάνουν περιοδείες ή γυρίσματα σε διαφορετικά μέρη, η Borden αλλάζει συνεχώς το πρόγραμμα εκγύμνασης των σταρ πράγμα που βοηθάει το σώμα να γραμμώσει πιο γρήγορα και να ανταποκριθεί καλύτερα. Κάντε το ίδιο και εσείς.

3. Κάντε μασάζ με foam roller. Η Borden πιστεύει πολύ στην αποθεραπεία με foam roller καθώς βοηθάει πολύ τους μύες να χαλαρώσουν και το σώμα να αναπτυχθεί. Κάνοντας foam rolling είναι σαν να κάνετε ένα βαθύ διεισδιτικό μασάζ στους κουρασμένους μύες.

4. Κάντε γυμναστική έστω και για 10 λεπτά. Ο χρόνος σας πιέζει και έχετε μόνο λίγα λεπτά; Γυμναστείτε έξυπνα και επενδύστε σε ασκήσεις ενδυνάμωσης για όλο το σώμα. Για παράδειγμα κάντε σκουότ και δικέφαλα ταυτόχρονα για να γυμνάσετε περισσότερα σημεία του σώματος.

5. Αγνοήστε τον καθρέφτη. Η Borden προτείνει στους πελάτες της να μην γυμνάζονται μπροστά σε καθρέφτες. Ο λόγος είναι οτι βλέποντας το είδωλο τους στον καθρέφτη εστιάζουν σε αυτό και όχι στην άσκηση. Το ζητούμενο είναι να δουλέψουν αναπόσπαστοι και να κάνουν focus στην προπόνηση και όχι στο πώς δείχνουν.