fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Victoria Beckham απογειώνει τα leggings με μια επική εμφάνιση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα leggings δεν φεύγουν ποτέ απο την μόδα

Θεωρούνται απο τα πιο αγαπημένα fashion items και έχουν φορεθεί με πάθος σε όλες τις δεκαετίες με διαφορετικούς τρόπους. Απο τα 1950s, σε μια σικ εκδοχή παντελονιού απο την Audrey Hepburn, στα 1980s, με την Madonna σε μια πανκ version μέχρι τα early 2000s που τα υιοθέτησαν με πάθος η Lindsay Lohan και οι αδερφές Olsen.

Τα τελευταία χρόνια τα leggings δείχνουν να επιστρέφουν εκεί που ανήκουν, στον χώρο του αθλητισμού. Όμως ακόμα και αυτό δείχνει να αλλάζει καθώς η βασίλισσα του στυλ Victoria Beckham εμφανίστηκε στην Νέα Υόρκη με σουπερ stylish leggings. Η αγγλίδα σταρ και σχεδιάστρια τα συνδύασε μοναδικά με μαύρα peep-toe booties, μαύρη trench coat, nude top και φυσικά την signature δερμάτινη τσάντα την οποία και κράτησε με στυλ.

Το look συμπλήρωσε με oversized σκουλαρίκια και μεγάλα γυαλιά ηλίου. Αν δεν είναι αυτό μια σουπερ στυλάτη πολυτελή εμφάνιση, τότε τι είναι;

Η μεγάλη επιστροφή των leggings τον ερχόμενο χειμώνα είναι γεγονός καθώς εκτός απο την δαιμόνια Beckham, μεγάλοι οίκοι όπως ο Versace τα έχουν ήδη συμπεριλάβει στις φθινοπωρινές συλλογές τους. Εμείς πάντως εμπιστευόμαστε τυφλά την Beckham καθώς το ένστικτο της στα trends είναι πάντα "μπροστά" απο την εποχή. Οπότε καλό θα είναι να αγοράσετε απο τώρα πιο στενά παντελόνια!