fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλογυμνασμένα οπίσθια με απλές ασκήσεις

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αποτελεσματικές ασκήσεις για υπέροχους και σφιχτούς γλουτούς

Οι γυμνασμένοι γλουτιαίοι πέρα από το ότι δείχνουν ωραίοι πάνω μας, είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία του σώματος. Αν τους έχετε αδύναμους τότε το σώμα αναγκάζεται να επιστρατεύσει άλλες μυϊκές ομάδες για να κάνει του δουλειά του. Επιπλέον τα ωραία οπίσθια πάντα τραβάνε όλα τα βλέμματα και αρέσουν πολύ σε όλα τα αρσενικά.

Οι γλουτοί απαιτούν πειθαρχία, υπομονή και στοχευμένες ασκήσεις. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αποτελεσματικές ασκήσεις για ενδυνάμωση των γλουτών σας.

Δουλέψτε τους γλουτιαίους μύες 3 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Στο ενδιάμεσο κάντε αεροβική άσκηση. Πριν από κάθε προπόνηση κάνετε ένα 10’ ζέσταμα για όλο το σώμα και για τις πρώτες 3 ασκήσεις κάθε προπόνησης κάνετε 1-2 σετ των 15-20 επαναλήψεων (σετ «ζεστάματος») με το 50% των κιλών που θα χρησιμοποιήσετε για τα κανονικά σετ. Μην αμελείτε τους γλουτούς καθως είναι το μεγαλύτερο και το δυνατότερο μυϊκό γκρουπ του σώματός μας και χρειάζονται πολύ περισσότερα από το να καθόμαστε απλώς επάνω τους. Επιπλέον μην ξεχνάτε πως σε κάθε περίπτωση δεν φτάνει μόνο η γυμναστική, αλλά απαιτείται και η αντίστοιχη προσοχή στη διατροφή σας.