fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φοβερό σπιτικό scrub για να διώξετε την κυτταρίτιδα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μπορείτε να το κάνετε κάθε μέρα για να δείτε γρήγορα εκπληκτικό αποτέλεσμα

Ας είμαστε ρεαλίστριες και ας παραδεχτούμε πώς ακόμα και οι πιο γυμνασμένες, αδύνατες γυναίκες έχουν έστω και λίγη κυτταρίτιδα. Ακόμα και αυτή όμως είναι πολύ ενοχλητική καθώς χαλάει το τέλειο αποτέλεσμα που μπορεί να έχετε χτίσει στο γυμναστήριο όλους τους μήνες του χειμώνα.

Όλες γνωρίζουμε οτι ο συνδυασμός σωστής διατροφής, άσκησης καθώς και η χρήση κατάλληλων προϊόντων μασάζ μπορούν να βοηθήσουν να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα για πάντα! Με τη συχνή και συστηματική γυμναστική, τονώνονται οι μύες και αποβάλλονται οι επιβλαβείς τοξίνες, ενώ μια ισορροπημένη διατροφή με βασικά της στοιχεία τη μειωμένη κατανάλωση κορεσμένων λιπαρών (κρέας, γαλακτοκομικά), τη μείωση της κατανάλωσης αλατιού, την αποφυγή των γλυκών, την επάρκεια σε φρούτα και λαχανικά και την κατανάλωση άφθονου νερού μπορεί επίσης να αποτελέσει αντίβαρο στην κυτταρίτιδα.

Ανακαλύψαμε ένα καταπληκτικό scrub με καφέ που μπορείτε να κάνετε εύκολα και ανέξοδα στο σπίτι σας. Τι θα χρειαστείτε:

Υλικά

1 κούπα καφέ

6 κουταλιές της σούπας έλαιο καρύδας

3 κουταλιές της σούπας αλάτι ή ζάχαρη

Ένα αεροστεγές βαζάκι

Εκτέλεση

Ανακατέψτε τα στεγνά υλικά σε ένα μπολ.

Λιώστε το λάδι καρύδας στον φούρνο μικροκυμάτων και προσθέστε το στο μείγμα.

Ανακατέψτε καλά.

Μεταφέρετε το μείγμα στο βαζάκι.

Πριν μπείτε στο ντους, χρησιμοποιήστε κάποια βούρτσα ή ένα ειδικό σφουγγάρι για να κάνετε απολέπιση και τόνωση της ροής του αίματος. Βουρτσίστε ελαφρά με κυκλικές κινήσεις σε όλους τους προβληματικούς τομείς, ή σε όλο το σώμα σας. Στο ντους, εφαρμόστε το μείγμα στις περιοχές με κυτταρίτιδα. Τρίψτε στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις πριν το ξεπλύνετε. Επαναλάβετε κάθε φορά που κάνετε ντους για καλύτερα αποτελέσματα.