fbpx

Αυξήστε το στήθος σας χωρίς πλαστική

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το πρόγραμμα γυμναστικής που θα μεγαλώσει και θα τονώσει το στήθος σας

Είναι γεγονός οτι το μέγεθος των μαστών εξαρτάται κυρίως από το DNA, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως το βάρος, η μυϊκή μάζα και η ηλικία τα οποία επηρεάζουν την εμφάνισή τους. Η γυμναστική και ειδικά οι ασκήσεις ενδυνάμωσης θα βοηθήσουν στην οικοδόμηση των μυών του στήθους και θα φαίνεται μεγαλύτερο. Το ιδανικό είναι να κάνετε προπόνηση για 30 λεπτά 3 φορές την εβδομάδα.

Δείτε το βίντεο με τις πολύ έξυπνες και πρωτότυπες ασκήσεις για να "ανοίξει" και να μεγαλώσει ο θώρακας

Μην ξεχνάτε πως οι μαστοί αποτελούνται από λιπώδη ιστό. Οι γυναίκες που έχουν λιγότερο από το 17 τοις εκατό σωματικού λίπους πρέπει να αυξήσουν το σωματικό λίπος υγιώς για να αυξηθεί το στήθος και για κανονική έμμηνο ρύση και ωορρηξία. Αντί για λιπαρά τρόφιμα καταναλώστε τροφές, όπως το φυστικοβούτυρο, τα καρύδια, το τυρί, το αβοκάντο, το γιαούρτι, τα μούσλι και τα φρούτα.

Καταναλώστε σόγια. Τα προϊόντα σόγιας έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ισοφλαβόνες που συμβάλλουν στην αύξηση των επιπέδων των οιστρογόνων τα οποία με τη σειρά τους βοηθούν στην ανάπτυξη των αδένων του μαστού. Επιπλέον, είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και μπορεί να βοηθήσουν στην οικοδόμηση και την επισκευή των κατεστραμμένων ιστών του σώματος.

Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης για τους θωρακικούς μυς, τους ώμους και την άνω πλάτη κάνουν θαύματα. Οι συγκεκριμένες ασκήσεις αυξάνουν την ποσότητα του ενεργού μυϊκού ιστού, χωρίς να μετατρέπουν το γυναικείο στήθος σε αντρικό, αποκαθιστούν τις ανισορροπίες που δημιουργεί η λανθασμένη σωματική στάση (π.χ. καμπούριασμα).