fbpx

H Dakota Fanning αποκάλυψε τι τρώει και την fitness ρουτίνα που ακολουθεί

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η σταρ τρώει παγωτά και υδατάνθρακες όπως όλες οι γυναίκες

"Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που κάνει σκληρές δίαιτες, δεν στερούμαι και απολαμβάνω την ζωή και τα γεύματα με υδατάνθρακες" ομολόγησε στο περιοδικό Shape η σταρ.

Η Dakota εμφανίζεται στην πιο καυτή ταινία του καλοκαιριού "Once Upon a Time in Hollywood" μαζί με τον Leonardo DiCaprio, τον Brad Pitt και την Margot Robbie και όπως δήλωσε αυτή ήταν απο τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας της.

Πώς διατηρεί την σιλουέτα της όταν δεν ταξιδεύει για τα γυρίσματα των ταινιών και των σήριαλ που πρωταγωνιστεί; "Η μητέρα μου ήταν επαγγελματίας τενίστρια και ο πατέρας μου παίκτης του baseball, έτσι απο πολύ μικρή βρισκόμουν σε αθλητικές εγκαταστάσεις, γήπεδα και συναναστρεφόμουν με αθλητές".

"Ακούστε το σώμα σας. Είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνετε ένα "υγιεινό" γλυκό. Κάνει καλό στην ψυχή και στο μυαλό. Προσπαθώ να γυμνάζομαι 6 φορές την εβδομάδα. Κάνω cardio barre, μια άσκηση εμπνευσμένη απο τα μαθήματα μπαλέτου. Κάνω χορό με ασκήσεις ενδυνάμωσης ταυτόχρονα και είναι πολύ απαιτητική προπόνηση. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα κόντευα να πεθάνω" λέει η Fanning.

Η 25χρονη σταρ τρώει παγωτό όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει υγιεινές συνήθειες. "Μετά την προπόνηση τρώω αβγά, γιαούρτι ή σαλάτα με κινόα για μεσημεριανό. Προσέχω αλλά δεν στερούμαι απο την άλλη αν επιθυμήσω ένα γλυκό ή μακαρονάδα. Δεν πίνω κρασί και καφέ. Όμως λατρεύω τα γλυκά". Το αγαπημένο της παγωτό είναι απο τα Baskin-Robbins και λατρεύει τα ζυμαρικά.

Η Dakota Fanning έχει εμφανιστεί σε πάνω απο 40 ταινίες και εργάζεται ως ηθοποιός απο 7 ετών.