fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άψογοι κοιλιακοί με απλές ασκήσεις στο νερό

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Επωφεληθείτε απο τις καλοκαιρινές διακοπές και "χτίστε" σώμα

Η γυμναστική για πολλούς είναι συνυφασμένη με τον χώρο του γυμναστηρίου και τον ιδρώτα, γεγονός που εμποδίζει την άσκηση να μετατραπεί σε αυτοματοποιημένη σκέψη και με αποτέλεσμα να πρέπει κάθε φορά να πείθετε τον εαυτό σας ότι πρέπει να αθληθείτε. Η κολύμβηση είναι μια εξαιρετική άσκηση που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, το νευρικό σου σύστημα θα ηρεμήσει, το στρες θα μειωθεί και θα γεμίσετε ζωντάνια και ευεξία.

Μέσα στο νερό μπορείτε να «κάψετε» μέχρι και έντεκα θερμίδες το λεπτό, ενώ την ίδια στιγμή γυμνάζετε συμμετρικά όλους τους μυς του σώματος (πόδια, γλουτούς, κοιλιακούς, χέρια, πλάτη) , χωρίς την καταπόνηση που υφίσταται ο οργανισμός και οι αρθρώσεις σε κάποια σκληρή επιφάνεια. Το περιβάλλον δε είναι ιδανικό ακόμη και για τους υπέρβαρους έως και τους παχύσαρκους ή και για ανθρώπους με προβλήματα κίνησης.

Δείτε ένα βίντεο που εστιάζει στις ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς και αφιερώστε λίγα λεπτά μέσα στην μέρα για να αποκτήσετε λεπτή μέση.

Αμέσως μετά το τέλος της γυμναστικής περπατήστε, με το νερό να φτάνει μέχρι τη μέση σας. Αν καταφέρετε να περπατήσετε επί μισή ώρα, θα έχετε κάψει μπόλικες θερμίδες.