fbpx

Carroten, χορηγός στο 4ο φεστιβάλ υδατοσφαίρισης HaBaWaBa Greece 2019!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το Carroten, το Νo.1 αντηλιακό στην Ελλάδα, βρέθηκε στο 4ο φεστιβάλ υδατοσφαίρισης HabaWaba Greece 2019 που διεξήχθη στον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Γλυφάδας από τις 4 έως και τις 7 Ιουλίου και το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία έπειτα από τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση και διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους.,

Το HaBaWaBa είναι μια διοργάνωση που αφορά παιδιά ηλικίας έξι έως έντεκα ετών από όλο τον κόσμο με σκοπό την προώθηση του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, τη διάδοσή του σε όλο τον κόσμο αλλά και την εκπαίδευση των νεαρών αθλητών και των υπόλοιπων συμμετεχόντων σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά και άλλα θέματα. Το Carroten, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τον ήλιο και υποστηρίζοντας την ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, βρέθηκε κοντά στους μικρούς μας φίλους προκειμένου να τους ενημερώσει για την αντηλιακή προστασία, ώστε να απολαμβάνουν τον ήλιο και τις βουτιές τους με ασφάλεια.

Οι συμμετέχοντες, μία ημέρα πριν τους αγώνες παρέλαβαν από τη διοργάνωση, μαζί με την κάρτα διαπίστευσης και την αθλητική τους περιβολή, ένα welcome kit το οποίο περιελάμβανε και το αντηλιακό γαλάκτωμα Carroten Kids spf 50 που προσφέρει ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα, στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτίνων. Εμπλουτισμένο με Beta-Glucan, διεγείρει την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας, προστατεύοντας αποτελεσματικά από τους επιθετικούς εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν ερεθισμούς και Provitamin D για ενίσχυση της άμυνάς της απέναντι στη UV ακτινοβολία.

Επιπλέον, καθημερινά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ προσφέρονταν στα παιδιά που διαγωνίζονταν αντηλιακά δείγματα Carroten Kids, αλλά και στους συνοδούς τους το αντηλιακό γαλάκτωμα Carroten Milk spf 20 που έχει ανάλαφρη, μη λιπαρή, ενυδατική υφή, για βαθιά ενυδάτωση, ταχεία απορρόφηση και μοναδικά απαλή επιδερμίδα. Την τελευταία μέρα των αγώνων, το Carroten είχε ετοιμάσει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τα παιδιά με νεροπίστολα, και δώρα - σετ με το Carroten Kids Suncare Trigger Milk spray spf 30 και UV band βραχιολάκι.

Το Carroten, χορηγός στη διοργάνωση HabaWaba Greece 2019, υποστηρίζει ενεργά την ενασχόληση των παιδιών με αθλητικές δραστηριότητες και φροντίζει για την αντηλιακή τους προστασία, ώστε να απολαμβάνουν ανέμελες στιγμές με την παρέα τους και ατελείωτο παιχνίδι στο νερό.







Διαβάστε ακόμα