fbpx

Ασκήσεις για την χαλάρωση του λαιμού

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τόσο απλές που μπορείτε να τις κάνετε ακόμα και στην παραλία

Πολλές φορές παρατηρούμε γυναίκες με συγκεντρωμένο λίπος γύρω από το λαιμό το οποίο δίνει ένα άσχημο και δυσάρεστο θέαμα. Το αποτέλεσμα είναι να δείχουνι μεγαλύτερες και πιο κουρασμένες απο ότι είναι. Καθώς μεγαλώνουμε και με την πάροδο του χρόνου οι μύες κάτω από το σαγόνι μας χάνουν τη σφριγηλότητά τους . Η διατροφή μας, η έλλειψη ενυδάτωσης υποδεικνύουν ότι το δέρμα μας αρχίζει να χαλαρώνει με αποτέλεσμα να επηρεάζει την εμφάνιση του προσώπου μας. Τι μπορούμε να κάνουμε για το χαλαρωμένο πηγούνι; Υπάρχει λύση ή πρέπει να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι του πλαστικού;

Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε και δείτε ένα βίντεο με απλές αλλά πολύ αποτελεσματικές ασκήσεις

Αυξήστε την πρόσληψη της βιταμίνης Ε, μια ουσία που είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.

Κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην ενίσχυση της σφριγηλότητας του δέρματος σε χαλαρωμένο πηγούνι είναι μια μάσκα προσώπου που θα έχει ως βάση της το σιτέλαιο.

Καταναλώνετε λιγότερα κορεσμένα λίπη και ραφιναρισμένα σάκχαρα.

Αυξήστε την πρόσληψη ινών και τρώτε περισσότερα πράσινα λαχανικά.

Το αλκοόλ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και η υπερβολική κατανάλωση συμβάλει στην αύξηση του λίπους. Επίσης βλάπτει τη λειτουργεία του ήπατος και των νεφρών, γεγονός που θα οδηγήσει σε κατακράτηση

Ενσωματώστε στην διατροφή σας προβιοτικά για να βοηθήσετε την πέψη, όπως επίσης μούρα για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και πιείτε πράσινο τσάι για να χάσετε βάρος.

Προσθέστε στις καθημερινές σας ασκήσεις και μερικά χαμόγελα και θα δείτε αποτελέσματα. Σχηματίστε ένα πλατύ χαμόγελο ενώ παράλληλα τεντώνετε τους μύες του λαιμού σας όσο το δυνατόν περισσότερο.