fbpx

Κάντε γυμναστική στην εξοχή και χάστε τα επιπλέον κιλά

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αν δεν αγαπάτε το γυμναστήριο υπάρχει λύση

Αν είστε απο τους τύπους που δεν αγαπούν τα γυμναστήρια, την "κλεισούρα" και των συνωστισμό στην αίθουσα με τα βάρη αλλά θέλετε να γυμναστείτε και να χάσετε τα επιπλέον κιλά που "αρπάξατε" φέτος το καλοκαίρι τότε σας έχουμε την λύση. Γυμναστείτε παντού εκτός απο το γυμναστήριο. Στον δρόμο, στις πλατείες, στην εξοχή, στον κήπο σας όπου σας κάνει κέφι και όπου εμπνέεστε καλύτερα. Όποιος έχει όρεξη να γυμναστεί, βρίσκει τον τρόπο, τον τόπο και τον χρόνο.

Ποδηλασία

Όσο κάνετε ποδήλατο γυμνάζετε την περιοχή της μέσης, τους μηρούς, τις γάμπες και τονώνετε τους γλουτούς σας - η ιδανική γυμναστική, αν προσπαθείτε να χωρέσετε σε εκείνο το skinny τζην. Η ποδηλασία βοηθά επίσης σε έναν βαθύ ύπνο, στην απώλεια βάρους, αλλά και μειώνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων κατά 50%.

Γρήγορο περπάτημα/ Τρέξιμο

Προσφέρει μια καλή φυσική κατάσταση, ενώ σας επιτρέπει να χαρείτε το περιβάλλον. Επιπλέον πρόκειται για δραστηριότητες που μειώνουν τα επίπεδα του άγχους και βελτιώνουν τη διάθεση, την ευεξία και την ικανότητα συγκέντρωσης.

Κολύμπι

Το κρύο νερό απαλύνει τους μυς μας, ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και το κυκλοφορικό και βελτιώνει τη διάθεσή μας.

Μπάσκετ

Μαζευτείτε 3- 4 άτομα και πάτε στο κοντινότερο γήπεδο μπάσκετ και να απολαύσετε ένα «μονό» όπως παλιά.

Παίξτε με τα παιδιά.

Πάιξετε με τα παιδιά έντονα στην παιδική χαρά ή πηγαίνετε μια εικοσάλεπτη βόλτα μαζί τους. Μπορείτε να κάψετε μέχρι και 200 θερμίδες

Σκάλες

Δοκιμάστε να χρησιμοποιείτε τα σκαλιά αντί για το ασανσέρ, όπου αυτό είναι δυνατόν. Πέντε λεπτά ανάβασης «καίνε» περίπου 55 θερμίδες.