fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Gym essentials: 7 ολοκαίνουργια gadjets που πρέπει να πάρετε μαζί σας στο γυμναστήριο.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Για όσες θέλουν να είναι stylish και στην προπόνηση

Η ώρα της επιστροφής στο γυμναστήριο επιτέλους ήρθε και οι fitness maniacs ετοιμάζουν πυρετωδώς την νέα γκαρνταρόμπα τους. Καινούργια κολάν, ενισχυμένα αθλητικά παπούτσια, τοπ, αντιανεμικά και φυσικά τα νέα γκάτζετ έχουν εξέχουσα θέση στην ντουλάπα των #gymfreaks όπως γράφουν στους λογαριασμούς τους στο ινσταγκραμ.

Δείτε τα νέα γκάτζετ που κυκλοφόρησαν στην αγορά και επενδύστε αν είστε φανατικοί της γυμναστικής.

Το μοναδικό Dry Shampoo που χρειάζεστε είναι απο τα Sephora.com και κοστίζει $24.00. Ανανεώστε τα μαλλιά σας μετά την άσκηση γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η τσάντα γυμναστηρίου απο νεοπρέν με πολλές εσωτερικές τσέπες απο το nordstrom.com αξίας $155.00 διαθέτει και έξτρα χώρο για τα παπούτσια σας.

Η πιο cool Belt Bag απο την Nike θα την βρείτε στο bandier.com αξίας $25.00.

Το σκοινάκι εκγύμνασης απο την Amanda Klootsbandier.com αξίας $40.00.

Αυτό είναι το καλύτερο στρώμα για yoga, αξίας $89.95 καθώς υποστήριζει τέλεια το σώμα κατά την διάρκεια της άσκησης.


Με πάνω απο 1.000 θετικές κριτικές στο Amazon, οι συγκεκριμένες κάλτσες αξίας $12.00 έχουν ήδη μια εξέχουσα θέση στην γκαρνταρόμπα των fitness maniac.



Το πιο στυλάτο μπουκάλι νερού είναι απο το bloomingdales.com και κοστίζει $95.00. Και αν αναρωτιέστε γιατί είναι τόσο ακριβό, αυτό συμβαίνει γιατί είναι το μοναδικό μπουκάλι νερού στο κόσμο που καθαρίζει τόσο το νερό που έχει μέσα οσο και το ίδιο το μπουκάλι με ένα απλό κουμπί!