fbpx

Μάσκα για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Για άμεσα αποτελέσματα κάντε την κάθε βράδυ.

Δεν θέλει κόπο αλλά υπομονή και προσπάθεια. Ο αγώνας κατά της κυτταρίτιδας δεν είναι άνισος, μπορεί να τον κερδίσετε αν κάνετε σωστή διατροφή, γυμναστική και κάποιες επιπλέον κινήσεις. Μια απο αυτές είναι να δοκιμάσετε την παρακάτω σουπερ δραστική μάσκα που μειώνει την κυτταρίτιδα και επιδρά στο τοπικό πάχος.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε: 20 ml από καθένα από τα παρακάτω φυτικά λάδια: γεράνι, λεβάντα, δεντρολίβανο, φύτρο σιταριού, πατσουλί, λάδι από κουκούτσια σταφυλιού. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να προσθέσετε και 10 σταγόνες από τα αιθέρια έλαια λεβάντας, κυπαρισσιού, πεύκου.

Η συνταγή: Ζεστάνετε για λίγο σε καθαρό μπρίκι τα φυτικά λάδια, ώστε να αναμειχθούν καλύτερα, και ανακατέψτε καλά. Κατόπιν, τοποθετήστε το μείγμα σε ειδικό σκούρο μπουκαλάκι. Προσθέστε τα αιθέρια έλαια, κλείστε καλά το πώμα του μπουκαλιού και ανακινήστε το περιεχόμενο μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Κάθε πότε την χρησιμοποιείτε: Κάθε βράδυ, έπειτα από ζεστό μπάνιο, απλώστε λίγο μείγμα από τη μάσκα κατά της κυτταρίτιδας σε καθαρό δέρμα κάνοντας μασάζ με απαλές κινήσεις, σαν μαλάξεις. Εάν νιώσετε ένα ελαφρύ τράβηγμα, μην ανησυχήσετε. Αυτή η αίσθηση επιβεβαιώνει την επίδραση του μείγματος, που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, ενώ χαρίζει βελούδινη υφή σε όλο το σώμα. Να θυμάστε απλώς να ανακινείτε καλά το μπουκαλάκι πριν από κάθε χρήση.